На сьогодні у перевізників немає ніяких підстав піднімати ціни на проїзд у громадському транспорті, – віце-прем’єр-міністр України Розенко (відео)

26.01.2017

РозенкоВіце-прем’єр-міністр України Павло Розенко переконаний, що знайдуться деякі покидьки, які хочуть на цій ситуації нажитися і заробити зайве.

На сьогодні у перевізників немає підстав підвищувати ціни на проїзд. Про це журналістам після засідання Кабміну сказав віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

“Щодо підвищення цін на проїзд: на сьогодні у перевізників немає ніяких підстав піднімати ціни на проїзд у громадському транспорті. Знайдуться деякі покидьки, які хочуть на цій ситуації нажитися і заробити зайве. Для цього в кожній області є відповідні групи, які повинні відслідковувати, щоб законодавство про зарплати і тарифна політика були виконані”, – говорить Розенко.

Віце-прем’єр заявив, що в більшості міст ціни на проїзд не підвищували, і тільки в окремих випадках, зокрема у Київській області, таке має місце бути.

“Я сьогодні маю інформацію, що в абсолютній більшості міст і сіл ніяких підвищень цін на транспорт не відбувається. Окремі випадки є, ми знаємо про такі випадки в Київській області. Я знаю реакцію нового голови обладміністрації, сподіваюся, вживуть заходів та ціни повернуть. Ніяких підстав для підвищення цін немає”, – додав він.

 

Джерело: 112

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини