Замах на Геращенка. Рука Путіна чи невдалий фейк для порятунку “Народного фронту”?

23.01.2017

ГеращенкоНещодавно українські ЗМІ сколихнула інформація про те, що нардепа від “Народного фронту” Антона Геращенка планували вбити.

Але СБУ оперативно попередила замах, впіймала нападників та вичислила так би мовити “звідки руки ростуть”. Не довго думаючи, правоохоронці заявили, що вбити нардепа хотіла сама “рука Кремля”, мовляв замовниками були люди Путіна, і навіть відео змонтували.

Відомі українські діячі проаналізували таку заяву правоохоронців та спробували віднайти свої відповіді на причини вбивства нардепа-“фронтовика”.

“Передвиборчий піар “Народного фронту”, – так назвав Дмитро Корнейчук спробу вбивства Геращенка.

“Явно фейкова інформація про замах на нардепа від Народного фронту Геращенка – це початок чергової антиросійської і передвиборної інформаційної активності Турчинова-Авакова.

З чим це пов’язано?

1) “Партія війни” побачила з останніх заяв і дій Порошенка (висловлювання на зустрічі з Байденом і в Давосі, закриття липецької фабрики), що президент перед виборами вирішив зайняти їхню нішу головних борців із Путіним. А значить – очікується справжня війна за один електорат.

2) Не секрет, що “партія війни” готується до ребрендингу мертвого “Народного фронту” (або створення замість нього нового партійного проекту). Весь піар проекту базуватиметься на антиросійській риториці. Отже, необхідно мати статус особисто постраждалих від Путіна. Геращенко стане одним з ключових спікерів політсили, якого “хотів убити” особисто Путін.

3) “Партія війни” знову вирішила для піару оживити свій план “Шатун”. І розповідати, що замах на Геращенка – це один з елементів цього плану. І все інше там – теж правда. А, як ми пам’ятаємо, в “Шатуні” будь-які протести і критика влади є якоюсь “рукою Кремля”, – пише Дмитро Корнейчук.

“Досить обдурювати народ!” – таким чином нардеп Сергій Каплін, висловився на своїй сторінці в мережі “Фейсбук”проаналізувавши відео спроби замаху на Антона Геращенка.

Також він наголосив на тому, що справжність спроби вбивства має перевірити депутатська комісія. Адже велика ймовірність того, що це просто розіграний план з метою вберегти Авакова від відставки.

“Аваков, після подій у Княжичах, отримав ультиматум з вимогою написати рапорт про звільнення з посади Міністра. Дав обіцянку. Саме тому його візит у Канаду так “затягнувся”. Повернувся, відмовився. З того часу не бере участі у засіданнях Кабміну та Ради. Його відставка, справа часу.

Врятувати може тільки подія, яка реанімує Авакова як “патріота”, “борця з Кремлем”, як мученика і жертву.

Подія безпосередньо щодо нього – це лінійно та підозріло. Але є його “права рука”, “радник”, “голос” і ще Бог зна хто і що – Антон Геращенко. Напад на нього – це напад на команду Авакова.

Всі дивилися оперативне відео. У мене мінімум 5 питань:

– де КДБ-ФСБ змогло знайти таких дебілів виконавців (поведінка, очевидна недосвідченість, відкритість);
– чому це виконує не професійний кілер-одинак, а колгосп недоумків;
– чому був обраний спосіб виконання замовного вбивства ідентичний з вбивством Шеремета, що не гарантував 100% результату і ускладнив би відхід виконавців;
– чому виконавці в кінці відео торгуються за 20$, обговорюючи спосіб виїзду до Чернігова (така мала винагорода за праву руку Міністра?);
– яким чином силовики отримали можливість простежити “підготовку” з самісінького початку замаху.

Можна бескінечно продовжувати ці “чому”…

Далі, авантюрне минуле команди Авакова відоме: афери з банками, міграції пополітпроектам, кидки, рейдерство, наркотики, контрабанда, торгівля зброєю та посадами, газовий конденсат, газ, нафта, рюкзаки та інше. Подібне інсценування та використання СБУ всліпу – квіточки. 

Зверніть увагу на масовану кампанію після т.з. замаху і її головні меседжі: “через громадську діяльність”, Кремль, донецькі кілери, “через принципову позицію” і, головне, “замах на члена команди Авакова і НФ”.

Я щиро зичу Антону міцного здоров’я та безпеки, довгих років життя. Але маємо розставити всі крапки над “і”. І маю 100% переконання, що крапку треба ставити на “А”. Депутатська спеціальна комісія може це перевірити і, підказує мені інтуіція, цей замах на “аваківських” може трансформуватися в замах на правду», – пише нардеп.

Коментарі
  • На чем смейтесь, циники? Антошка Геращенко самый честный представитель партии Яценюка, он честный и никогда не врет. Он самый опасный враг Путлера.
    Он вас всех вычислит по айпи и повесит на сайте Миротворец

  • ще тупіше того кіна, що ляшко с сепарами знімав))))
    нема вже нормальної режисури в політикумі! Станіславський сказав би – Не верю!!!!

  • Это Кремль наверное мстит Геращенко за пропитое колесо обозрения.Как вы уже настое…и лживые,зажравшиеся “патриоты”!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини