22 мільйони гривень на міст в Сторожинці та 25 мільйонів гривень на об’їзну дорогу в Берегометі виділено, завдяки ініціативі народного депутата Івана Рибака

21.01.2017

Іван Рибак 2Відповідне рішення прийнято Кабінетом Міністрів України 18 січня 2017 року.

22 мільйони на ремонт мосту в м. Сторожинець та 25 мільйонів гривень на капітальний ремонт об’їздної дороги в смт Берегомет виділено з державного бюджету за ініціативою народного депутата України Івана Рибака. Про потребу здійснити ці роботи до нардепа надходили чісленні звернення від мешканців.

Увагу Уряду до зазначених проблем Іван Рибак привернув влітку минулого року під час робочого візиту до Чернівецької області Прем’єр- міністра України Володимира Гройсмана.

Потреба в ремонті мосту через річку Сірет, який з’єднує житловий масив Заріччя з містом, є актуальною ще з 2010 року, коли після стихійного лиха його було пошкоджено паводковими водами. Проте, тривалий час проблема не вирішувалася.

Як наголошує Іван Рибак, “…відсутність мосту значно збільшує відстань, яку долають мешканці для проїзду на роботу, до навчальних закладів та інших життєво необхідних місць. Через незадовільний стан об’їзної траси, вантажний транспорт рухається містом та руйнує центральні дороги. Внаслідок цього вкрай засмічується атмосферне повітря. А це є надто незадовільним фактором для екології та здоров’я мешканців.”

Потрібно зазначити, що Іван Рибак неодноразово звертався до голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Фищука щодо необхідності фінансування ремонтних робіт. Проте, ані з обласного, ані з місцевого бюджету кошти не були виділені. Фінансування повністю забезпечено з державних коштів.

Замовником на виконання ремонтних робіт мосту в м. Сторожинець та об’їзної дороги смт Берегомет буде Служба автомобільних доріг Чернівецької області, яка вже найближчим часом проведе відповідні тендерні процедури.

У планах Івана Рибака на найближчий час забезпечення ремонтних робіт мостів та доріг у Путильському районі Буковини. Зокрема, звернення щодо виділення коштів, необхідних для фінансування поточних ремонтів автомобільних доріг, вже надіслані нардепом до Міністерства інфраструктури та Державного агенства автомобільних доріг України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини