Каспрук та провладні депутати злякалися шантажу перевізників (відео)

12.01.2017

17 сесія 20 07 16

Під час сьогоднішньої сесії Чернівецької міської ради депутати більше двох годин обговорювали питання встановлення тимчасової заборони на підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті.

Автор проекту рішення депутат від фракції «Свобода» Андрій Ілюк наголошував на тому, що поки чернівецькі перевізники не нададуть обґрунтованих розрахунків, така заборона стане запобіжним заходом для виконкому і не дозволить йому необґрунтовано підвищити тариф. Тим більше, що заборона ця мала діяти лише у першому кварталі і повинна була убезпечити чернівчан від стрімкого зростання цін на проїзд у громадському транспорті, адже перевізники  собі запланували, що вартість квитка у маршрутці становитиме 5 гривень, а у тролейбусі – 3 гривні.

Водночас, як зазначив депутат від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей, згадана заборона жодним не вдарила би по інтересах перевізників, адже міська рада у будь-який момент могла розглянути рішення про компенсацію їм різниці у тарифах.

Та, на жаль, ці аргументи не подіяли на мера Олексія Каспрука та провладних депутатів, які настільки злякалися шантажу перевізників,  що провалили голосування за цей проект рішення.

Коментарі
  • Це не переляк! Це таємне лобіювання бізнесінтересів своїх однопартійців, друзів і кумів перевізників!)))

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини