Водій, який на тротуарі збив чоловіка з дитиною, відбувся штрафом 340 гривень

11.01.2017

shvydkaТорік у грудні на проспекті Незалежності трапився прикрий інцидент –  джип на тротуарі збив чоловіка з дитячим візочком, у якому була одномісячна дитина. Візочок перекинувся і немовля випало на тротуар.

Як стверджує активіст,  голова громадської організації Військово-патріотичне об’єднання  учасників АТО “Справедливість” Ігор Жижиян, водія-винуватця ДТП оштрафували лише на 340 гривень. А поліція чомусь не перевірила чоловіка на вміст алкоголю у крові, хоча свідки стверджують – він був нетверезим.

Активіст вважає, що водій мав би понести більш серйозне покарання. Він звернувся із запитом до начальника Патрульної поліції Чернівців Олега Йосипіва, у якому просить пояснити, чому за наслідками наїзду на пішохода із дитиною працівники поліції відмовилися перевірити винуватця ДТП на стан алкогольного сп’яніння.

“У результаті даного ДТП потерпілому Бабину М. було завдано близько 20 тис. грн. матеріальної шкоди (поламаний дитячий візок, розбитий мобільний телефон та пошматований одяг). Компенсувати завдані збитки винуватець ДТП відмовляється, натомість, на очах працівників поліції, забрав із місця події зламаний дитячий візок.

16 грудня 2016року суддя Шевченківського районного суду м. Чернівці Смотрицький В. Г. виніс постанову, згідно якої на вищезгаданого правопорушника накладено штраф 340 грн. на користь держави. 

Дана ситуація набула широкого резонансу в суспільстві. Адже “мажори” на дорогих позашляховиках вчиняють подібні зухвалі вчинки все частіше. Нажаль, судячи із заяви, можна зробити висновки, що працівники поліції перевищили свої повноваження та стали на захист “мажора”, – ідеться у запиті.

1

 

2

 

3

Джерело: promin.cv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи