В Анкарі застрелили російського посла (фото, відео)

20.12.2016

karlovВ Анкарі з вогнепальної зброї убито посла Росії в Туреччині Андрія Карлова.

Турецькі ЗМІ повідомили про збройний напад на посла Росії в Анкарі Андрія Карлова під час його виступу з промовою на відкритті фотовиставки.

За свідченням очевидців, терорист увійшов у приміщення, де проводилася виставка, в діловому костюмі з краваткою, і був прийнятий за охоронця посла.

Як повідомляє турецьке видання Daily Sabah, нападника звали Мерт Алтинташ (Mert Altıntaş). За даними турецьких правоохоронців, Алтинташ в 2014 році закінчив навчання в поліцейській академії в місті Ізмір.

vbyvstvo1

“Коли посол виголошував промову, високий чоловік, одягнений в костюм, відкрив вогонь у повітря і потім прицілився в напрямку посла”, – повідомив очевидець нападу.

Як стверджує свідок, нападник сказав, що це помста за дії Росії в Алеппо.

Фотографи зафіксували чоловіка в чорному костюмі, який тримав пістолет. Нападник стояв біля подіуму в галереї сучасного мистецтва. Чотири людини лежали на підлозі. Серед них, як виявилося, був російський посол.

karlov-vbyvstvo

Також стало відомо, що поліція затримала батька, матір, сестру і ще два родича вбивці. Спецслужби розшукують ще двох можливих спільників нападника.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи