“Своїм вибірковим підходом у вирішенні проблем міста, влада посортувала чернівчан”, – Андрій Ілюк

13.12.2016

andrij-ilyuk11 грудня у приміщенні міської ради депутати від фракції “Свобода” провели щорічний звіт про свою діяльність.

Під час  виступу, голова фракції націоналістів у міськраді, Андрій Ілюк наголосив на тому, що місцева влада відверто ігнорує нагальні проблеми чернівчан і ділить їх на “першосортних” та “другосортних”.

«Аналізуючи виконану депутатами роботу, хочу зробити висновок про неефективність діяльності виконавчих органів міської ради. Механізм депутатських звернень фактично ігнорується чиновниками. Замість швидкої реакції та вирішення проблем, депутати отримують банальні відписки. Фактично реалізовується принцип “свій – чужий”.Всі питання, які порушують опозиційні депутати, ігноруються, всі ініціативи блокуються, щоб потім розказувати, що на округах  нічого не робиться. Таким вибірковим підходом у вирішенні проблем людей, міська влада фактично ділить чернівчан на “першосортних” та “другосортних”. Абсолютно відсутнє бажання зрозуміти, що це питання життєдіяльності міста, від яких залежить комфорт проживання чернівчан в місті”, – зазначив Андрій Ілюк.

“Міський голова не може по-іншому діяти, адже ним керують люди “вище”, яким вигідно блокувати всі неугодні їм рішення. Натомість, Арсеній Яценюк та Максим Бурбак тільки те й роблять, що приїжджають до Чернівців з «гастролями» і розповідають, яка погана міська та обласна ради, і які посади потрібно ліквідувати. Хоча ці слова – лише голий популізм, адже досі ми не побачили жодного виконання обіцяного. Вже рік, як Максим Бурбак вирішив, що Чернівців – це його вотчина, а люди в місті – то його майно” – додає свободівець – Уявіть собі, у Чернівцях існує єдина в Україні приватна дорога Максима Бурбака. Мало того, вони проклали до свого підприємства бруківку і тепер вимагають повернути кошти за ремонт цієї дороги. І це ще не кінець діянням сім’ї Бурбаків у Чернівцях. На передостанній сесії ми нарешті добилися, щоб ринок Бурбака “Добробут” нарешті повернув борги перед містом. І надалі ми   боротимемось із вседозволеністю “Народного фронту” у Чернівцях”.

“Через протистояння фракції «Свобода» з “Народним Фронтом”, впродовж року ведеться так звана політична розправа над нашою силою. Обшук у домі депутата-свободівця Назара Мокловича, інформаційна війна проти депутата Андрія Кандиби та брудні інформаційні вкиди проти нашої діяльності – це все відлуння страху міської влади та особисто Максима Бурбака перед опозицією” – наголосив Андрій Ілюк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини