Ветерани міліції пікетували Чернівецьке обласне управління Нацполіції (фото)

12.12.2016

piket3Колишні працівники Міністерства внутрішніх справ, що зараз перебувають на пенсії, сьогодні пікетували Головне управління національної поліції в Чернівецькій області.

Основна вимога пікетувальників – перерахунок пенсії як для працівників національної поліції.

Олександр, пенсіонер УМВС, каже: “Подивіться, це люди, які роками розкривали злочини, доводили їх до суду і ніхто не втікав. У нинішньої поліції зарплати більші, пенсії відповідно теж більші. А ми залишилися при тих же пенсіях, що і раніше”. 

Його колега, пані Ольга скаржиться, що сума пенсії залишається незмінною навіть після реформ. “До революції в мене була пенсія 2 тисячі. І після революції нічого не змінилося. А ціни ж ростуть”, – каже вона.

“Сьогодні відбувається всеукраїнська попереджувальна акція пенсіонерів органів внутрішніх справ, аби попередити керівництво міністерства внутрішніх справ для того, щоби дали відповідні вказівки, щоби працівникам-пенсіонерам здійснили перерахунок пенсій. Піднімається мінімальна заробітна плата, відбуваються інфляційні процеси в державі, а пенсії пенсіонерам МВС ніхто не перераховує. Ми хочемо нагадати про те, що ми живі, і що ми також українці і що ми готові відстоювати свої права на рівні з іншими”, – заявив Володимир, пенсіонер УМВС.

Мітингувальники висловлюють сподівання, що керівництво нацполіції в Чернівецькій області вийде для переговорів. Вони перконують, що акція мирна, тому ніхто вриватися в кабінети поліцейських не буде.

Про реакцію працівників Головного управління національної поліції наразі нічого не відомо.

piket1

piket5

piket

Джерело: molbuk.ua

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи