Привітання голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з нагоди Дня місцевого самоврядування

07.12.2016

001Шановні депутати та посадові особи органів місцевого самоврядування Чернівецької області! Дорогі краяни!

Від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу та виконавчого апарату Чернівецької обласної ради, від себе особисто щиро та сердечно вітаю вас з нагоди Дня місцевого самоврядування! Щороку 7 грудня сотні тисяч наших співвітчизників повсюдно – від сивочолих Карпатських гір до безкрайніх таврійських степів – відзначають це воістину загальнонародне свято.

Історія України багата на славні самоврядні традиції, які слугують надійним підмурівком національної системи місцевого самоврядування, повноправними учасниками якої сьогодні є усі громадяни нашої незалежної Батьківщини. Щиро вірю, що докорінне оновлення чинної системи представницької влади відкриє перед українським суспільством та кожною територіальною громадою нові обрії та перспективи на шляху до впровадження європейських норм та принципів народовладдя.

Щиросердно бажаю усім, хто присвятив себе самовідданому служінню інтересам громади та українського народу, міцного здоров’я, щастя, тепла та затишку в родинному колі, життєдайного благословення Господнього, поваги та шани, життєвих гараздів, наснаги та успіхів в житті та праці на благо людей, на славу матері – Україні!

З повагою

Голова обласної ради

Іван МУНТЯН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи