Максим Бурбак збрехав з трибуни Верховної Ради

07.12.2016

Бурбак Народний фронт

Лідер парламентської франкції «Народний фронт» Максим Бурбак продовжує поливати брудом Чернівецьку обласну раду та її голову представника партії «Батьківщина» Івана Мунтяна.

Зокрема, вчора, під час свого виступу у стінах Верховної Ради Максим Юрійович звинуватив керівника представницької влади Буковини у тому, що той, нібито, у впровадженні адміністративно-територіальної реформи насаджує принцип: один район-одна громада.

Здається, Максим Бурбак, захопившись огульною критикою своїх політичних опонентів, настільки відірвався від реальності, що навіть перестав читати провладні буковинські ЗМІ. Бо, якби він це робив, то знав, що ще 24 листопада у «Молодому буковинці» з’явилося інтерв’ю його однопартійця по «Народному фронту» голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука в якому він рішуче виступає проти поділу районів на громади.

«До процесу об’єднання громад не можна підходити за одним шаблоном. Але найкраще не дрібнити по шматочках території, а зберегти інфраструктуру хоча б на рівні району…

Подрібнити встигнемо завжди. Тому я дотримуюся позиції, щоби був один район – одна громада. І немає значення, скільки в районі населення. Це означатиме, що функції районної ради і районної адміністрації перебере на себе об’єднана громада», – зазначив тоді Фищук.

фищук_мб

З цього випливає, що Максим Бурбак використовує високу парламентську трибуну для того, щоб свідомо вводити людей в оману.

Прес-секретар Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Маріанна Антонюк на своїй сторінці у facebook викрила брехню Бурбака та від імені партії зажадала публічних вибачень.

«Maksym Burbak, а хіба гарно брехати? Принцип «один район – одна громада» належить у Чернівецькій області не голові облради, “батьківщинівцю” Іван Мунтян, а якраз Вашому однопартійцю, голові облдержаміністрації Олександр Фищук.

А «Батьківщина» якраз послідовно відстоює принцип добровільності об’єднання громад. На коли анонсуєте спростування?»

Максим Бурбак поки що ніяк не відреагував і, судячи з усього, вибачатися не збирається.

Коментарі
  • Бурбак завжди бреше!)))
    Возить і кришує контрабанду і бреше…
    Вирубує ліс й возить діловий кругляк як дрова до Румунії і бреше…
    Не сплатив до бюджету міста 10% з Добробуту і бреше…
    Одним словом #ШАТУН_КРАДУН_БРЕХУН )))

  • Сра..ти йому на усе. Він бехав, бреше і буде брехати, бо він сповідує основні принципи політики – беши, але впевнено. Чому люди вірять цьому пройдисвіту? Їх Банда обікрала не тільки Чернівців, але усю країну і все сходиться їм з рук. Люди мовчать. Чому?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини