Буковинські профспілки вирушають до Києва пікетувати Верховну Раду

07.12.2016

piketСьогодні  близько сотні буковинців потягом рушать до Києва.

За інформацією голови Чернівецької обласної ради професійних спілок Володимира Шкварковського,  делегація від профспілок Буковини, разом із представниками інших регіонів візьме участь у попереджувальній акції, організованій Федерацією профспілок України. Вона мала пройти під стінами Верховної Ради акурат у день розгляду проекту Державного бюджету.

“Депутати мали ухвалювати Держбюджет 8 грудня, однак його розгляд  знову відклали. Попри це, акція профспілок відбудеться у заявлений день, бо переносити її втретє немає сенсу”, – каже профспілковий лідер області.

За його словами, вимоги профспілок залишилися незмінними. Це – зниження тарифів на послуги ЖКГ, зокрема ціни на газ для населення, підвищення рівня заробітних плат і пенсій.

Делегати з усіх областей проведуть мітинг під Верховною Радою, а їх представники мають намір зустрітися з головою ВР, керівниками депутатських фракцій і груп та з головою уряду.

Від Буковини до Києва поїде загалом трохи більше семидесяти делегатів.

“Це менше, ніж планували попереднього разу, однак у нашій делегації є представники всіх галузей народного господарства області”, – каже Шкварковський.

Джерело: promin.cv.ua

Коментарі
  • Нібито добрі наміри якщо не брати до уваги, що ці комуняцькі профспілки служать олігархам, а цей старий Шкварик двічи був довіреною особою янука

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи