Посадовець Чернівецької міської ради постане перед судом за хабарництво

03.12.2016

хабар жкгЗаступник департаменту ЖКГ Олег Пилип’як за хабар обіцяв підприємцю провести угоду поза електронною системою публічних закупівель «ProZorro».

23 серпня працівники обласної прокуратури спільно з співробітниками УСБУ та поліції, задокументували факт отримання вказаним посадовцем 5 тисяч гривень неправомірної вигоди від приватного підприємця за вирішення питання про укладення договору на виконання будівельних робіт.

Прокуратура Чернівецької області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт відносно заступника директора одного з департаментів Чернівецької міської ради за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди), повідомили в прес-службі прокуратури області.

image2 (1)

image4 (1)

image5 (1)

Коментарі
  • Кто берет взятки долларами, не подлежит наказанию. Кто получает гривны, тот хабарник. Чиновники, будьте осторожны.

  • Давно його треба було посадити, а то в міській раді розплодилися ці бандитсько-бурбаківські шавки, лиш наживаються

  • Він постійно брав хабарі і відкати, з яких половину заносив Каспруку! Це людина Каспрука, це він його призначив на цю посаду)))

  • Чиновники Каспрука беруть хабарі і хабарі не мала! Але упіймали шавку. В департаменті землі за позитивні рішення беруть десятками тисяч доларів. За отримання місто-будівних умов встановлено такси – від 10 до 25 тисяч, за історико-містобудівне обгрунтування – віз 5 до 15 тисяч доларів, за зміну цільового призначення також десятки тисяч. Також встановлені такси по тендерах -15-20 % відкату і нікого не зупиняє система Прозоро. Каспрук призначив свого директор департаменту та головного архітектора і разом стережуть капусту. Такаж ситуаціяі з іншими розпорядниками коштів. на усіх ключових посадах призначені тільки свої. Пилять бюджет, нічого не соромляться, розкрадають мільйони, а ловлять таких як Пилипяк за декілька тисяч гривень. Революція гідності не пройшла даремно.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи