Рекламожер Унгурян, контрабандист Бурбак та петиція “Звільнити Обшанського”. Кращі фотожаби тижня

02.12.2016

Тиждень розпочався зі скандалу навколо начальника МКП “Реклама” Тараса Унгуряна. Його підлеглі вночі їздили містом та викрадали рекламні стенди підприємців. І ось як  відреагували  на це соцмережі.

reklamozhery-fotozhaba-unhuryan

Не менш яскравою була реакція чернівецьких спільнот у соцмережах на слова міського голови Олексія Каспрука, що будиночку Діда Мороза й льодового майданчику на новорічні свята не буде. На думку чернівчан Бурбак його відправив разом з контрабандним лісом за кордон.

hata-dm

 В передчутті нового дизайну новорічної ялинки.

 yalynka

Цього тижня на карантин закрили всі школи міста, як переживають непередбачені канікули чернівецькі школярі, показали у соцмережах.

karantyn

Вечір вівторка для всіх став важливим – всі дивились інспекцію Ольги Фреймут у Чернівцях.

kaspruk

Не забули чернівчани і про часті відключення водопостачання.

bez-vody

 Переймалася чернівецька спільнота і проблемою вирубки лісу та неоднозначно натякнули на причетність до неї нардепа від “Народного фронту”

lis-burbaka

 Страждальною темою для міста залишається ремонт вулиці Богдана Хмельницького.

 hmelnytskoho

Не оминули чернівчани увагою петицію про звільнення начальника Інспекції з благоустрою Чернівців Сергія Обшанського та голови МКП «Реклама» Тараса Унгуряна.

pjediki

Джерела: сторінки чернівчан, спільноти Фотожабы от ОА, Іліта Че, CheChoice, у соцмережах facebook та вконтакті. 

Коментарі
  • В статті підняті серйозні серйозні питання, але чомусь в гуморестичному нахилі.
    Перше,- ялинка. Цілий рік займалися бо зна чим і під саме святкування прокинулися – не має грошей, ніхто не звертався до фонда Фрташа, який останні п’ять років допомогав, стосовно будиночка Діда Мороза та ковзанки. Організовувати щось своє немає ініціативних людей, а мер навіть не намагається розібратися хто винен в провалі по підготовці до новорічних свят. Вирішив з голосу виділити мільйон, а далі буде як буде!! Повна безгосподарність та безвідповідальність!
    2.Шкандаль з вивозом рекламної продукції. Чиновник, в порушення закону вночі вивіз 54 рекламних спотикачів, які є власність підприємців і цього навіть не приховує. Просто вкрав ! Ці злодійські дії пройшли вповз уваги міського голови. Усі роблять вигляд що нічого не сталося, але закон є закон і відповісти прийдеться.
    3.Карантин. Те, що зараз відбувається в управлінні освіти взагалі не піддається ніякій критиці. Діти хворіють, ніхто не контролює прихід хворих дітей до школи і маємо результат. Епідемія виріла на рівному місці.
    Керівник управління освіти постійно в нетверезому стані, – гулянки, коханки, конфлікти і під шумок непрозорі тендери та розбазарювання бюджетних коштів. А мер своїх не здає та грюддю захищає свого товариша та собутильника, який вже проворовався..
    4.Місто без води. А що це перший раз? Місто постійно в цих проблемах! За останні два роки з бюджету на утримання Водоканалу виділено більше 70 млн гривень, тариф підвищили в порівнянні з 2013 роком вже в декілька разів, взяли кредит 17 млн евро, а витоки ростуть, борги підприємства вже сягають за 80 млн, а меру на усе начхати. І що?
    5.Ліси. Банда на чолі з Яценюком та бурбаком нищать Карати, вирізають ліси і усім байдуже. Одна балаканина, а ці покитьки цілеспрямовано роблять свою злодійські справу. Коли оговтаємося, вже буде піздно!
    6.Ремонт вулиці Богдана Хмельницького. Каспрук є мером вже біля трьох років і що? Одна балаканина. Тердер з 9 млн збільшили до 17 млн і що? Грошей знову не вистачає. Крадуть безбожно і нікому до цього немає ні якої справи.
    7.Конфлікт навколо Обшакського. Черговий раз мер наступив на граблі – призначив на чергову посаду свого однопартійця, а той рад старатися створив черговий конфлікт.
    Своїм усе, а чужим закон. Саме так діє команда Народного фронту, збагачуються на природних ресурсах, на бюджетних коштах, на сльозах і горі українців. Нищать та розбазарюють Чернівців і усі мовчать! Журналісти продалися і відпрацьовують бамбони. Повний жах!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи