Працівник поліції на смерть збив інваліда (фото)

27.11.2016

2-36

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 41-річний житель Сторожинецького району під час надання медичної допомоги помер на місці події.
Як повідомили у Секторі комунікації поліції Чернівецької області 25 листопада близько 18.00 години водій автомобіля «Мерседес-Віто» рухаючись по автодорозі Чернівці – Сторожинець здійснив наїзд на пішохода.
По приїзду слідчо-оперативної групи на місце події виявилося, що водій «Мерседес-Віто» є співробітником поліції Чернівецької області. За результатом обстеження, який проводився безпосередньо на місці події за допомогою приладу «Драгер», водій був тверезий. Поліцейський керував власним транспортним засобом після несення служби в добовому наряді.
За даним фактом керівником ГУНП в Чернівецькій області призначено службове розслідування.
Прокуратурою області по вказаній події внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією, передбаченою ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Як розповіли місцеві жителі storozhynets.info, загиблий був сиротою, інвалідом І групи та дуже важко ходив. Скоріше за все, він приїхав на маршрутному автобусі напередодні та намагався перейти дорогу. Водій зазначав, що чоловік просто стояв посеред проїжджої частини.
Нагадаємо, що нещодавно у Хотинському районі троє п’них поліцеських стали винуватцями ДТП в якій були розтрощені два автомобілі і дивом ніхто не загинув.

3-29

1-49

4-21

Коментарі
  • нагородить проффесіонала разом з кулявлобно–армяшним мародером шо в Києві ! нагородить всю кулявлобну шоблу мародерів!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини