Вулиця Кобилянської має вигляд Роши чи Калічанки за часів “совка”

18.11.2016

kobylyanska4

Чернівчани обурюються, що влада у Чернівцях не слідкує за пішохідною вулицею, яка є візитівкою міста. 

“Ввечері, 17 листопада, пройшовся  по нашій улюбленій вулиці Кобилянської і жахнувся. Таке враження, що йдеш по окраїні міста. Колись у дитинстві, за часів «совка», такий вигляд мали Роша і Калічанкапише на своїй сторінці “Фейсбук” чернівчанин Ігор МинайлоНа вулиці більша частина ліхтарів не працює. Та якщо ми пишаємось нашою «Панською», то, напевно, і доглядати за вулицею треба відповідно. Як приводити сюди на прогулянку туристів?

Як на мене, в екстер’єр будинків входять не лише рекламні вивіски, за які йде «жорстока» боротьба всіх підрозділів міськради. Прошу заступника мера, в обов’язки якого входить контроль за роботою комунальних підприємств, які відповідають за якісне освітлення фасадних елементів, а також шановних Олену Пушкову і Сергія Обшанського проконтролювати вирішення цієї проблеми. Адже не лише підприємці повинні виконувати нормативні вимоги”.

Як завжди влада реагує на проблему тільки тоді, коли їй на неї вкажуть. Самі ж комунальники не бачать в якому стані вулиця, яка є обличчям нашого міста.
В коментарі до цього посту Олена Пушкова зазначила, що за інформацією КП “Міськсвітло” завтра будуть працювати на Кобилянській, міняти лампочки та шукати пориви.
Нагадаємо Ігор Міняйло є директором меблевої фабрики “Імпульс” та є одним із ініціаторів та спонсорів встановлення у Чернівцях двох “парклетів”.

kobylyanska2

kobylyanska1

kobylyanska3

kobylyanska5

Коментарі
  • Це таке Чернівці ТУРИСТИЧНЕ місто! Коли при туризмі сидять Хімійчук-Городенський, а мер ходить лише в бік генделика “Чичері” то їм немає діла до Центру міста разом з цими туристами та архітектурою.
    Скількі б розумні газди міста могли заробити якоб встановили хоча б пару прожекторів на Резиденції.
    Але навіщо їм це коли є гроші в бюджеті, які треба “правильно” використати.

  • Зорро ти напевно з дуба впав, вивчи спачатку структуру міської ради и подивись хто займається туризмом

  • На фото №3 чітко видно ,що майже всі ліхтарі святять. Не світить 2 іхтаря на одному будинку. Що за гон?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи