Чернівецькі комунальники не справляються з прибиранням вулиць від снігу (фото)

14.11.2016

У Чернівцях сьогодні, 14 листопада, снігопад припинився. Однак більшість вулиць занесено снігом. Так виглядало місто сьогодні вранці, – повідомляє molbuk.ua

Нагадаємо, Чернівецька міська рада просить водіїв утриматись від поїздок по місту, що дасть можливість комунальним службам якісно організувати розчистку шляхів сполучення та тротуарів від снігових заметів.

Незадовільною роботу комунальників визнав і депутат міськради Віктор Савчук  (“БПП– “Солідарність”) та запропонував на найближчій сесії міськради заслухати керівників комунальних служб, які відповідають за порядок на дорогах. Про це він написав на своїй сторінці у мережі «Фейсбук».

«Всіх вітаю з початком зими!!! Спілкувався з друзями з Тернополя,Івано-Франківська,зі Львова!!! Дивно !!! Але в цих містах комунальні служби цілий день розчищають та прибирають сніг !!!! А внас – як кожний рік !!! ПРОПОНУЮ – на черговій сесії заслухати керівників комунальних служб відповідальних за порядок наших доріг! Чи наше місто саме гірше ? Чи наші городяни не заслуговують безпечно ходити,безпечно їздити ?????????????????»

snih4

snih1

snih_3

snih2

snih5

Фото: molbuk.ua

Коментарі
  • Снігопад припинився не сьогодні, а ще вчора після обіду. І навіть до кінця вчорашнього дня 23:59 комунальники не спромоглися вигнати снігоприбиральну техніку на вулиці міста!
    А що твориться на дорогах з самого ранку? Замість того щоб почистити їх від снігу і потім посипати піщано-соляною сумішшю, то цю суміш просто прозвали по дорогам…
    Наслідки: сніг на дорогах розтопився, біля обох країв дороги утворилися каша і калюжі вище “кісточок”, так що неможливо перейти дорогу на пішохідних переходах і поза ними щоб не намочити ноги!))) В такому самому стані посадкові майданчики на зупинках!…
    Пішохода і пасажири розуміють про що я!)))

  • Людмила – вы бот очередной, проплаченный. Техника на улице. При михайлишине – вообще никого не было в городе, так что не воняй!

  • При Михайлішині такого не було! Транспортного колапсу через неприбрані дороги не було! При ньому не закривали школи і ДНЗ при випаданні першого снігу!)))

  • Саня, ти в якому місті живеш? Чи тобі із джипу не видно пішохідні переходи і зупинки громадського транспорту???

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини