«Буковина» принизливо програла «Вересу» (відео)

10.11.2016

veres_bukovyna1

У вчорашньому виїзному поєдинку чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги чернівецька «Буковина» програла рівненському «Вересу» із розгромним рахунком 1:5.

Доля матчу була вирішена у першому таймі в якому «Буковина» пропустила три м’ячі. У другому таймі гравці «Вереса» продовжили знущатися над суперником, хоча й дозволили нашим хлопцям провести гол престижу.

Після матчу головний тренер «Буковини» Сергій Шищенко вибачився перед вболівальниками, а причинами поразки назвав безвідповідальність футболістів та погане поле.

«Насамперед, хочу вибачитися перед нашими вболівальниками за поразку з таким рахунком. Мені шкода вболівальників «Буковини» та наших футболістів. Безвідповідальність та втрата концентрації призвели до того, що ми ще у першому таймі пропустили три м’ячі. Нам вже було важко розраховувати на позитивний результат. Звісно, що ми намагалися грати у свій футбол. Грати у силовий футбол – це на руку суперникові. А дві «дитячі» помилки у другому таймі призвели ще до двох голів у наші ворота. Мені дивно те, що дозволили проводити гру на такому полі. На подібному газоні важко щось продемонструвати», – цитує Сергія Шищенка  fcbukovyna.com

9 листопада 2016 р. Рівне. Стадіон «Авангард». 2784 глядача

Арбітр – Даньковський (Київ), асистенти – Яковлєв (Київ), Вишневський (Київська область), четвертий арбітр –Новосад (Дубно), спостерігач арбітражу –Біць (Львів).

«Верес»: Когут, Зозуля, Борзенко, Білий, Западня (Котляр, 79), Неплях, Кучеров, Орловський (Коблюк, 74), Сергійчук (Герасимець, 68), Степанюк, Козьбан. Запасні: Леонідов, Ралюченко, Бурлін, Сікорський. Головний тренер- Володимир Мазяр.

«Буковина»: Філіпенко, Темерівський, Тєрєхов, Луцюк, Дорош, Немтінов (Кохман, 46), Сніжко (Дацюк, 46), Шишигін, Раца, Бойчук, Бугай (Перін, 67). Запасні: Карпюк, Батрак. Головний тренер – Сергій Шищенко.

Голи: Козьбан (13), Білий (25), Степанюк (42, 64, 90+2), Дацюк (78).

Попередження: Темерівський (20), Герасимець (75).

 

Наступний матч «Буковина» проведе цієї неділі у рідних стінах з аутсайдером ФК «Тернопіль».

Фото: veres.clud

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини