Патрульну поліцейську, яка п’яною керувала автівкою, оштрафували на 10 тисяч та позбавили на рік прав (відео)

09.11.2016

patrulna1Путильський районний суд визнав винною патрульну поліцейську УПП м.Чернівці Уляну Лікар за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння).

Нагадуємо, що 17 вересня, вночі, в районному центрі Путила, співробітниками поліції, була зупинена за порушення правил дорожнього руху патрульна поліцейська Уляна Лікар. Уляна була не при виконанні і в Путилу приїхала на весілля родича і День народження подруги.

В ході бесіди правоохоронці почули від неї запах спиртного. Поліцейська спочатку спробувала скористатися своїм службовим становищем і показала службове посвідчення, зізналася, що випила кілька келихів шампанського. Але це на ДАІшників враження не справило. Зрозумівши, що це не допомогло, вона перейшла до погроз. Лікар пообіцяла поліцейським «неприємності».

Поліцейські все ж наполягли на тому, щоб Уляна пройшла огляд в центральній районні лікарні Путили. По дорозі в лікарню патрульна намагалася втекти, але все ж її наздогнали і змусили проїхати до місця проходження тесту на алкоголь.

Прилад, на якому проходила огляд поліцейська, показав 0,62 проміле алкоголю в крові,  що більш ніж в три рази перевищує допустиму норму. На Лікар були складені матеріали адміністративної справи.

Суд розібрався в цій справі в повному обсязі і визнав патрульну поліцейську Уляну Лікар винною в управлінні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Їй було призначено штраф у розмірі 10200 гривень та її позбавили права на керування автомобілем терміном на один рік. Поліцейська та її адвокати готують апеляцію, про це повідомляє ресурс police.cv.ua

Нам не вдалось додзвонитись ані до керівника патрульної поліції Чернівців Володимира Йосипіва, ані до прес-секретаря Юлії Доліби, щоб отримати коментар стосовно того чи буде Уляна Лікар звільнена за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Але ми обов’язково висвітлимо позицію керівництва Патрульної поліції Чернівців щодо цього ганебного факту.

Коментарі
  • а що з радункою мера Порчук яка бухою гасає за рульоп по місту? скілько штрафанули і на скілько позбавили прав?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини