Мешканці Черкас не допустили призначення начальником обласної Нацполіції людини Авакова (відео)

07.11.2016

lyutyj_1

Замість квітів під час офіційного представлення керівником, полковник Лютий отримав палаючі шини під облуправлінням Нацполіції і змушений був втекти.
Після того, як стало відомо про таємне призначення Валерія Лютого начальником ГУ НП в Черкаській області, сотні черкащан вийшли під стіни будівлі обласного управління Нацполіції, де почали палити шини, а згодом захопили і саму будівлю, протестуючи проти ставленника Арсена Авакова на цю посаду.

Ховаючись, від розлюченого натовпу, Валерій Лютий закрився у кабінеті бухгалтерії. А згодом втік з управління нацполіції на власному автомобілі.

«Лютий – це стовідсоткова кандидатура Арсена Авакова. Призначення на ключові посади осіб всупереч думки громади, підбір кандидатів не за діловими та професійними якостями, а за принципами особистої відданості, говорить про те, що пан Аваков не збирається міняти стару прогнившу систему, а лише красиво говорить про реформу. Призначення на високу посаду поліцейського, який не пройшов атестацію, повністю дескридетує саму атестацію, як поняття, як інститут, як засіб очищення. Потрачені колосальні кошти західних партнерів на організацію її проведення, купа зусиль, часу, хвилювання – це все перекреслено одним розчерком пера на наказі про призначення Лютого. Це все профанація», – йдеться у заяві «Автомайдан-Черкаси»lyutyj_2

Валерій Лютий свого часу перебував на керівних посадах у Державтоіспекції Харківської області. А з 2008 по 2010 рік був начальником міліції Громадської безпеки Харківської області. Саме у ті часи, коли Харківську ОДА очолював чинний міністр МВС Арсен Аваков.

Станом на сьогоднішній день подальша доля Валерія Лютого невідома. Принаймні,  як стверджує видання infomist.ck.ua наказ про про призначення одіозної креатури Авакова скасований.

Нагадаємо, що призначення начальником ГУ НП в Чернівецькій області Сергія Пілігріма у липні цього року відбувалося ще більш таємніше. Так, що навіть громадськість не встигла зреагувати.

Коментарі
  • ві всйо врйоте! вам всем ганьба! єто чеснейшіє патрійоти!!! я розледувала ! я пішу запіт!!!! вам всем ганьба!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини