П’яному «мажору», який на смерть збив працівника «Альтфатеру», дали всього лише 2,5 роки умовно

05.11.2016

пицу3

У Шевченківському районному суді, що в Чернівцях, оголосили вирок хлопцю, який збив працівника «Альтфатера». За частиною другою статті 286 (порушення правил дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого) йому призначали покарання у вигляді позбавлення волі строком на чотири з половиною роки. Проте, суд урахував обставини, що пом’якшують покарання: компенсація збитків родині потерпілого, визнання власної вини, а також прохання потерпілої сторони суворо не карати обвинуваченого, – повідомляє molbuk.ua

У зв’язку з цим, його звільнили від основного покарання – хлопець отримав випробувальний термін у два з половиною роки. Протягом цього часу він не має права виїджати на постійне проживання за кордон без відповідного дозволу. Крім того, винуватець зобов’язаний час від часу з’являтися до органів кримінального провадження для реєстрації, а також повідомляти їх про зміну свого місця проживання.

Під час проголошення вироку хлопцю, що на смерть збив комунальника у Чернівцях, суддя повідомила подробиці трагічної ДТП у Чернівцях. Хлопець був напідпитку і рухався на автомобілі «Мерседес» вулицею Героїв Майдану зі швидкістю понад 60 кілометрів на годину.

Перевищуюючи допустиму швидкість, хлопець вирішив ще й відповісти на телефонний дзвінок. Беручи слухавку, він опустив голову та відволікся від керування. Піднявши голову, винуватець ДТП побачив перед собою сміттєвіз. Намагаючись уникнути зіткнення з ним, водій «Мерседеса» почав маневрувати. Хлопець намагався об’їхати сміттєвіз справа. У цей момент там перебував працівник «Альтфатера», якого винуватець не помітив та збив на смерть.

Нагадаємо, що трагедія сталася у ніч з 15 на 16 травня цього року.

Коментарі
  • прохання потерпілої сторони не карати

    ЩО ЦЕ ЗА РІДНІ ЯКІ НА СМЕРТІ БАБЛО КОСЯТ?!!!! ГІРШЕ ЗА СУДДЮ ЯКА КОСЕ БАБЛО НА ВЯКАНІ “іменем україни”

    ГАНЬБА!

  • Слава Україні? Ні!!!! Слава Зеленому баблу!!!! Кожна пяна тварь за рулем тепер знає що можна вбивати, якщо в кишені є пару баксів…Позор і ганьба !!!!!! В якій жеж ж грьобаній державі ми живем, нічого не міняється !!!!!!!! Мразі!!!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини