У Чернівцях на вулиці Кобилянській чоловік «зцілив» інваліда на милицях

30.10.2016

У центрі Чернівців, на вулиці Кобилянський, чоловік примусово «зцілив» інваліда. Чоловік на милицях без ноги просив гроші у перехожих розповідаючи байку про інвалідність. Але пильний чернівчанин зрозумів, що чоловік шахраює і просто підгинає здорову ногу. Він миттєво «зцілив» недуг і змусив чоловіка витягнути здорову ногу.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

 Фото на головній сторінці ілюстративне

Коментарі
  • БРАВО? Кобилянську туристичну вулицю обсіли ці гастролери. Мерїі та поліції – пофіг!А що роблять наші селфі-копи аби захистити чернівчан від цих нахабних гастролерів?

  • А чого ніхто не коментує новину про Машку, яка їздить забухана за кермом?

    01.11.2016 09:30 Першотравневий суд Суддя Іщенко І.В. 725/4560/16-п Особа, яка притягається до адмін. відповідальності: Порчук Марія Дмитрівна Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції Справи про адмінправопорушення

  • На Єдиному державному реєстрі судових рішень відсутня за даною справою №725/4560/16-п відсутнє провадження, чи може ще не виклали. Кому вірити?

  • Пьяными ездить нельзя,позор!Завтра Игорь Ищенко это подтвердит.Управлять городом желательно тоже.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи