Сусіди Марії Гумайло, яку з двома неповнолітніми дітьми виселяють з квартири, пікетували міській відділ поліції

26.10.2016

пікет

Сьогодні близько двох десятків людей пікетували Чернівецький відділ поліції, що на вулиці Руській. Увагу правоохоронців намагалися привернути сусіди, колеги та друзі Марії Гумайло. Вони стверджують, що напередодні права жінки, яку з двома дітьми уже дев’ять разів намагалися виселити з квартири, було порушено, – повідомляє promin.cv.ua

Марія Гумайло доглядала за літньою тіткою, і та заповіла їй квартиру. Однак перед смертю жінка раптово передумала і склала заповіт на абсолютно чужих людей. Рідні вважають, що стареньку змусили це зробити обманом та стверджують – підпис на новому заповіті їй не належить. Марія Гумайло та її юристи мали намір попросити поліціянтів перевірити цей факт, та у написанні заяви їм чомусь відмовили.

«Поліціянти відмовилися прийняти заяву з вимогою перевірити діяльність посадових осіб Чернівецької державної нотаріальної контори. Це є порушенням нашого права на звернення за захистом до правоохоронних органів», – розповів представник Марії Гумайло Юрій Герасимчук.

Після того, як люди провели деякий час під дверима відділку, їх впустили до середини. Чи вдалося їм таки написати заяву, буде відомо згодом.

У п’ятницю, 28 жовтня, родину Гумайло прийдуть виселяти уже вдесяте.

Коментарі
  • Вообще б
    ыло-бы неплохо проверить сколько подобных завещаний ( подписанных непонятно какой конечностью) оформил этот натариус.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини