На проспекті Незалежності облаштують підземні переходи

25.10.2016

проспект

На даний момент підприємство-підрядник завершує розробку проекту, яким передбачається облаштування підземних переходів в районі перехрестя вулиць Небесної Сотні та проспекту Незалежності до зупинки «Мікрорайон» та на проспекті Незалежності від вул. Шухевича до вул. Сторожинецької.

Про цей йдеться у відповіді Чернівецької міської ради на електрону петицію з проханям облаштувати на проспекті підземні переходи.

Петиція набрала 256 голосів та була розглянута.

«Повідомляємо, що станом на сьогодні приватне підприємство «МЗМ», якому за рішенням Чернівецької міської ради від 04.04.2007 року було надано земельну ділянку площею 1,397га під будівництво системи підземних пішохідних переходів, торговельних закладів з підземним паркінгом, ведуться передпроектні роботи з облаштування підземних переходів в районі перехрестя вулиць Небесної Сотні та проспекту Незалежності до зупинки «Мікрорайон». Дане будівництво розділене на 4 черги. На даний час вказане підприємство замовило оновлення вихідних даних для проектування та погодило проект на зміну наземних транспортно-пішохідних зв’язків.

Окрім цього, проект детального плану території багатоквартирної житлової забудови, обмеженої вулицями Героїв Майдану, Рівненською, Сторожинецькою та проспектом Незалежності, який затвердженого рішенням сесії Чернівецької міської ради від 26.05.2016р. №264, передбачає облаштування 2 підземних переходів на проспекті Незалежності від вул. Шухевича до вул. Сторожинецької.

Про подальший хід реалізації цих проектів інформуватимемо громаду Чернівців», – йдеться у відповіді.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини