Обшанський помстився Петришину за спробу обмежити його повноваження

24.10.2016

samsunh_1

Сьогодні співробітники Міської імспекції з благоустрою за участі Патрульної поліції демонтували вивіску магазину цифрової техніки «Samsung» на вулиці Головній.

Про чергову звитягу свої підлеглих на своїй сторінці у facebook відрапортував начальник інспекції Сергій Обашський.

«24.10.2016 Примусовий демонтаж незаконної реклами за адреса вул.Головна,40 «Samsung», тощо…

Всі рівні перед законом і громадянин , і депутат міської ради Петришин Я.Р. також !

Крапка !», – йдеться у дописі.

Ні для кого не секрет, що безпосереднє відношення до цього магазину має депутат Чернівецької міської ради та член фракції «Народний контроль» Ярослав Петришин. Тож, для Обшанського зняти вивіску з магазину Петришина було справою честі. Бо після останньої сесії міської ради депутат від «Народного контролю» став для головного інспектора з благоустрою ворогом №1.

І це тільки тому, що Ярослав Петришин вніс пропозицію, щоб Міська комісія із благоустрою узгоджувала свої дії із депутатською комісією з питань підприємнцтва.

Тоді, після тривалої дискусії депутати проголосували за пропозицію Петришина, а Обшанській знайшов першу-ліпшу нагоду, аби нанести удар у відповідь.

samsunh_2

samsunh_3

 

Коментарі
  • Я не подстрекатель, конечно, но на месте Петришина натянул бы глаз на жопу и этому пучеглазенькому гею Обшанскому, и полуграмотному тупому рагулю Унгуряну. Фигурально выражаясь, естественно.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи