Керівники танцювальної школи «Аміра» по-варварськи знищили, орендоване у «Льодового майданчику», приміщення

24.10.2016

Танцювальна школа «Аміра» вирішила помститися власнику «Льодового майданчику» Павлу Польовому за те, що він відмовився продовжувати з ними договір оренди, тож цієї суботи керівники школи разом із деякими батьками вихованців школи понівечили майно у танцювальній залі.

Розбиті дзеркала, зірваний зі стін гіпсокартон та купи сміття на підлозі – це все що на сьогоднішній день залишилося від колись ошатного приміщення.

img_20161024_132124

Вони навіть електропроводку позрізали, – обурювався сьогодні Павло Польовий, демонструючи наслідки вандалізму, влаштованого «Амірою». – Коли я в суботу побачив, що вони роблять, то був змушений викликати полію, щоб зупинити їхні дії.”

За словами керівника «Льодового майданчику» він домовився із директоркою школи Інною Демчученою про те, що представники «Аміри» у суботу всього лише заберуть свої речі. Однак, судячи з усього, танцюристи вирішили, що після них хоч потоп, тож почали трощити те, що їм не належить.

Стіни зали робилися за кошти «Льодового майданчику». Дзеркала встановлювалися в рахунок орендної плати. І якщо Інна Демчучена каже, що на це збиралися окремі кошти, то треба у неї спитати куди вони ділися. Та навіть якщо вони вважають це майно своїм, то, навіщо, все це треба було нищити. Адже вони привели дітей. Давали їм молотки, аби ті били дзеркала”, – зазначив Павло Польовий.

Інна Демчучена, яка сьогодні теж завітала на «Льодовий майданчик», звісно, все це заперечувала і повідомила, що працівники школи разом з батьками просто хотіли демонтувати дзеркала. А так , як все це відбувалося у суботу, то спеціалістів вони не знайшли, а самотужки не вийшло.

Гарна версія, от тільки незрозуміло, навіщо для того, щоб зняти дзеркало декілька разів по ньому бити молотком. Це по-перше, а по-друге, що заважало «Амірі» почекати до понеділка? Тим більше, що за словами самої пані Демчученої, вони вже знайшли повністю облаштований зал для занять танцями. Тож, ці дзеркала їм, в принципі, не сильно й були потрібні.

Завісу таємниці привідкрив Павло Польовий, який повідомив, що з 1 листопада у потрощеній залі мала розпочати заняття інша танцювальна школа. Отож, «Аміра» вирішила помститися не тільки «Льодовому майданчику», але й своїм наступникам.

Насамкінець, Інна Демчучена пообіцяла, що вони все ж таки приберуть залишене по собі сміття. Та, наврядчи, від цього комусь стало легше.

Нагадаємо, що влітку цього року Павло Польовий повідомив Інну Демчучену, що через зростання тарифів на комунальні послуги, він змушений підняти для танцювальної школи орендну плату. Керівництво «Аміри» замість того, щоб домовлятися та шукати консенсусу, заручившись підтримкою мера Олексія Каспрука, почало звинувачувати власника «Льодового майданчику» у всіх смертних гріхах.

Дійшло до того, що пані Демчучена привела на сесію міської ради вихованців школи, і тим самим, фактично зробила дітей заручниками власних амбіцій.

img_20161024_132802

img_20161024_130736

img_20161024_133445

img_20161024_133048

amira_1

фото: promin.cv.ua

Коментарі
  • йой йой той хто бє зеркала то до великого нещістя
    нещасні ті батьки і діти
    чо бідні бо дурні чо дурні бо бідні

  • А кто в Черновцах сейчас живет?Село і люди.Нормальные все выехали и с сочувствием наблюдают на жизнь рогулей и быков.

  • Ходила до Ірини в танцювальну школу, бо там є хороша вчителька, але від неї самої завжди відчувала негатив, а ця подія підтверджує, що вона за людина. В її школі вперше почула, що разом з абонементом на танці треба ще раз в півроку оплатити якісь додаткові кошти на оренду приміщення. Не сумніваюсь, що за ті дзеркала вона двічі взяла: і з орендодавця, і з виховпнців

  • Паше Полевому урок – с государством (миськрадой) бизнес иметь нельзя. Поимел тебя Федорук и Ко, Паша, а ты наивный и купился. А сейчас тебя его птенчики-подельнички будут сношать по полной программе, и причем очень жестко.
    И
    этим неуравновешенным дамочкам ты ничего не сделаешь – ни суд не выиграешь, ни бизнес нормально вести не сможешь.
    Паша, ты головой подумай – Городенский недолюстрированный налоговик. Его из налоговой люстрировали, но после “люстрации” очутился он в департаменте экономики. И устроил его туда сам Каспрук.
    Так что возьмутся за тебя фискалы Паша, очень серьезно. Даже не сомневайся.
    Забродський тебе против Городенского не поможет, силенок не хватит. Ты видишь, что даже депутат Петришин против Обшанского в говно сел, а дальше будет сопли жевать и сидеть тихо-тихо.
    Так что Паша, сиди лучше тихо. И готовь нервы к экзекуции.

  • А ця пані Демчучен чи часом не родичка того Демчучена, який продав за гроші бюджету негідні пронежидети для бійців та отримав пару років за це?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи