Іван Мунтян: Представницька та виконавча гілки влади краю приречені працювати разом на благо громади

21.10.2016

muntyanСьогодні, 20 жовтня, керівник представницької влади краю Іван Мунтян разом із головою Чернівецької обласної державної адміністрації Олександром Фищуком провів нараду за участю голів районних державних адміністрацій, районних рад та об’єднаних територіальних громад області. Розглянуто питання про виконання місцевих бюджетів усіх рівнів, хід опалювального сезону та підготовку дорожнього господарства регіону до зими.

Заслухано інформацію керівників окремих структурних підрозділів обласної державної адміністрації про основні показники бюджету на 2017 рік, розподіл та використання коштів цільових субвенцій та дотацій державного бюджету, стан справ та перспективи розвитку галузей освіти та охорони здоров’я в контексті бюджетної децентралізації. Відтак проаналізовано динаміку розрахунків споживачами усіх категорій за спожиті енергоносії.

oblrada«Враховуючи те, що можливості обласного бюджету є далеко не безмежними, а також те, що у кожній територіальній громаді є або недобудовані об’єкти соціальної інфраструктури, або такі, що потребують капітального ремонтну, пропоную звернутися до європейської практики співфінансування проведення таких робіт. Також хочу наголосити, що представницька та виконавча гілки влади краю приречені працювати разом на благо громади. Тому закликаю усіх присутніх пам’ятати про це під час прийняття тих чи інших управлінських рішень, від яких залежить нормальна життєдіяльність регіону», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до учасників наради.

Коментарі
  • Ну приборзіли вже повністю. Відбулось чергова нарада, організована облдерждміністрацією. Мунтняну просиділо цілу нараду, як кака під лопухом, в кінці щось проблеяло на чисто українській мові про Сучаву, а подається інформація про самозванця -очільника з опозиційної партії “ТімЮля” – як самого головного, незамінимого керовника. Пора ваше інтернет видання назвати “BRECHUNTIMES”.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи