У Чернівцях зірвали показ фільму “This is gay propaganda” та побили двох глядачів

19.10.2016
lhbt

фото: “Молодий буковинець”

У центрі Чернівців особи в камуфляжах і масках напали на двох відвідувачів мистецького центру “Бункер”, де сьогодні зірвали показ фільму “This is gay propaganda”.

Як повідомили кореспонденту molbuk.ua очевидці, на двох чоловіків, які поверталися з “Бункеру” – чернівчанина і громадянина Німеччини – сьогодні ввечері напали особи в масках і темному одязі. У них легкі тілесні ушкодження.

Зокрема, кажуть свідки, за одним з відвідувачів “Бункеру”, мешканцем Чернівців, особи в масках вели стеження, коли той повертався з мистецького центру. По дорозі до Центральної площі до нього підбіг невідомий у темному одязі і вдарив його в обличчя.

На іншого відвідувача мистецького центру, громадянина Німеччини, троє осіб у масках напали на Центральній площі поблизу міської ради. Його вдарили в грудну клітку та по нозі, – повідомляє molbuk.ua.

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції нападників поліцейські затримали. Патрульні, які прибули на виклик виявили двох потерпілих, яким невідомі особи в масках завдали ударів у грудну клітку та обличчя, а згодом затримали шістьох підозрюваних та доставили у відділ поліції.

Нагадаємо, вчора кілька десятків представників “Правого сектору” та “Азову” зірвали показ фільму “This is gay propaganda” у мистецькому центрі “Бункер” на вулиці Героїв Майдану.

Коментарі
  • Саме з цього приміщення почалась епопея звільнення начальника культуры Григорія Івановича Волинця

  • ьвівська контора грантоедов распространяет пропаганду ЛГБТ меньшинстве через показы якобы “фестивальных” фильмов. Правый Сектор хоть и жестко,но правильно делают, что не дают этой заразе распространяться. Дай этим грантоедам волю – и завтра все панели “красных фонарей” Европы будут забиты нашими девочками и мальчиками.
    Именно с таких, с виду невинных, показов начинается уничтожение нашей нации. ПС и Азов, если Вам не наплевать на будущее нашей нации – не церемонтесь с организаторами. Пусть эти львовяне убираются к себе во Львов и там себе тусуются.В Черновцах им не место. Эти организаторы весьма циничные люди, используют глупую молодёжь в своих целях. Гоните в шею этих грантоедов львовян назад. Львов лживый и достаточно лицемерный город. Во Львове организованная преступность- экспорт проституции, наркоторговля, торговля сексрабами… просто зашкаливает

  • Хотите такие вот “Европейские ценности”? Смотрите, но потом не плачьте, что завтра будете в Роттердамах и Жопенгагенах стоять на панелях.
    Еще можете позвать на помощь Виталика Портникова – он вам 800 гривень заплатит и будет любить большой и чистой мужской любовью

  • “Поджог кинотеатра “Жовтень”: гомофобная акция или борьба за землю”

    В Киеве сгорел старейший кинотеатр, а очевидцы утверждают, что его не особо активно и тушили.
    В ночь с 29 на 30 октября в Киеве горело здание старейшего столичного кинотеатра “Жовтень”.
    По словам очевидцев, возгорание произошло на показе фильма “Летние ночи” в рамках ЛГБТ-программы Sunny Bunny кинофестиваля “Молодость”. Французский фильм рассказывает о жизни трансгендерных людей.
    На задние кресла кинозала была брошена дымовая шашка, которая и привела к пожару.

    http://korrespondent.net/ukraine/3438133-podzhoh-kynoteatra-zhovten-homofobnaia-aktsyia-yly-borba-za-zemlui

  • ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б тел. 284-18-98 РІШЕННЯ

    ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

    Справа № 910/24731/13 07.10.14

    За позовом Першого заступника прокурора Подільського району міста Києва в інтересах

    держави в особі Київської міської ради

    до Товариства з обмеженою відповідальністю «Кіноман»

  • Категорія справи №910/24731/13: не визначено.

    Дата набрання законної сили: 27.11.2014

  • ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

    Заступник прокурора Подільського району міста Києва звернувся до Господарського суду міста Києва з позовом в інтересах держави в особі Київської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю «Кіноман» про усунення перешкод у користуванні комунальним майном, шляхом виселення Товариства з обмеженою відповідальністю «Кіноман» (04071, м. Київ, вул. Костянтинівська, 26, код ЄДРПОУ 32668720) із займаних приміщень цілісного майнового комплексу кінотеатру «Жовтень», що розташований за адресою: м. Київ, вулиця Костянтинівська, 26, вартістю – 25 211 936,00 грн.

    Ухвалою Господарського суду міста Києва від 23.12.2013 р. за даним позовом порушено провадження у справі № 910/24731/13, на підставі ст. 27 Господарського процесуального кодексу України залучено до участі в розгляді справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Департамент комунальної власності міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації); розгляд справи призначено на 28.01.2014 р.; зобов’язано учасників судового процесу надати суду певні документи.

    24.01.2014 р. представник відповідача через відділ діловодства Господарського суду м. Києва подав клопотання, в якому просить суд залишити позов Першого заступника прокурора Подільського району міста Києва на підставі ст. 81 ГПК України без розгляду, з підстав визначених у клопотанні.

    Разом з тим, 24.01.2014 р. представник відповідача подав відзив на позовну заяву, в якому просить відмовити в задоволенні позовних вимог прокуратури, з підстав визначених у відзиві.

  • На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 32, 33, 44, 49, ст. ст. 82 – 85 Господарського процесуального кодексу України, Господарський суд міста Києва, –

    В И Р І Ш И В:

    1. Позов задовольнити повністю.

    2. Виселити Товариство з обмеженою відповідальністю «Кіноман» (04071, м. Київ, вул. Костянтинівська, 26, код ЄДРПОУ 32668720) із займаних приміщень площею 2787,7 кв.м цілісного майнового комплексу кінотеатру «Жовтень» за адресою: м. Київ, вул. Костянтинівська, 26.

    3. Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Кіноман» (04071, м. Київ, вул. Костянтинівська, 26, код ЄДРПОУ 32668720) в доход Державного бюджету України судовий збір у розмірі 1 218 (одна тисяча двісті вісімнадцять) грн. 00 коп.

    4. Після вступу рішення в законну силу видати наказ.

    Рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним господарським судом.

    Повне рішення складено 13.10.14.

  • Соратники Каспрука вже дали брифінг під міською радою)
    Кажуть Лёша хотів вийти до своїх, але не наважився)))

  • СУД В И Р І Ш И В:

    1. Позов задовольнити повністю.

    2. Виселити Товариство з обмеженою відповідальністю «Кіноман» (04071, м. Київ, вул. Костянтинівська, 26, код ЄДРПОУ 32668720) із займаних приміщень площею 2787,7 кв.м цілісного майнового комплексу кінотеатру «Жовтень» за адресою: м. Київ, вул. Костянтинівська, 2

    Дата набрання законної сили: 27.11.2014

    В ночь с 29 на 30 октября в Киеве горело здание старейшего столичного кинотеатра “Жовтень”.

    Кинотеатр “Жовтень” реконструируют за 53 млн грн

    Источник: http://delo.ua/ukraine/kinoteatr-zhovten-rekonstruirujut-za-53-mln-grn-296720/ © delo.ua

  • грантожери – Жопорісти перестаньте тут самі собі строчити всяку фуйню))))))))))))))

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини