«Батьківщина» розпочинає об’єднувати людей аби разом протистояти свавіллю з боку влади та чиновників

18.10.2016

Чинне керівництво країни продовжує політику, спрямовану на знищення економіки держави та подальше зубожіння українців, тому партія «Батьківщина» розпочинає процес об’єднання різних категорій потерпілих громадян для спільного захисту їхніх інтересів та мирного опору владній машині.

Ю тимошенкоТаку позицію партії озвучила Юлія Тимошенко під час Погоджувальної ради керівників парламентських груп та комітетів

«Знищуючи доходи людей, знищуючи економіку України, влада вбиває малий та середній клас України. Ми будемо об’єднувати людей по всій Україні для їхнього захисту», – заявила голова фракції «Батьківщина».

За словами Юлії Тимошенко, це буде мирний, конституційний, але наполегливий опір. «Ми більше не будемо за цим знущанням над людьми спостерігати спокійно», – додала вона.

Зокрема, лідер «Батьківщини» повідомила, що нещодавно створені за ініціативи партії антирейдерські штаби вже отримали сотні звернень аграріїв про факти незаконного захоплення їхніх земель. У зв’язку з цим, «Батьківщина» ініціює невідкладне проведення відповідних парламентських слухань та принципового врегулювання питання із рейдерськими захопленнями сільськогосподарської землі.

Також, під час візиту до Дніпра спілка ошуканих вкладників банків передала Юлії Тимошенко вимогу до парламенту негайно провести парламентські слухання щодо вирішення питань ошуканих вкладників і щодо погашення валютних кредитів.

Як повідомила лідер партії, вже цього тижня «Батьківщина» проведе збори активістів, які представляють інтереси вкладників. «Ми організуємо з ними публічну роботу і доб’ємося, щоб Гонтарева негайно була звільнена з посади», – заявила Тимошенко.

 «Економіка держави руйнується свідомо, стратегічно. Це не хаос і не війна. Це – свідома політика! Або парламент зупиниться, або народ України зупинить і Президента, і парламент, і уряд, які довели до такого стану країну», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Коментарі
  • Ну що ж, громадянин Мунтян І.М. буде протестувати проти голови обласної ради Івана Миколайовича. Має бути цікаво.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи