Патрульна поліцейська, яку затримали за кермом напідпитку, спробувала сфальсифікувати результату тесту на алкоголь (відео)

08.10.2016

Путильський районний суд Чернівецької області розпочав розгляд справи щодо патрульної поліцейської, яку затримали за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили журналісти «Дорожнього Контролю» Дмитро Сало і Олександр Довбенчук, які були на судовому засіданні.

Ніхто з керівництва патрульної поліції та товаришів по службі поліціянтки на суд не приїхав.

Обвинувачена Уляна Лікар пояснила суду, що в той день вона приїхала на весілля до близького родича, яке мало відбутися наступного дня, але в той вечір потрапила на день народження до подруги. За її словами, вона спиртних напоїв не вживала.

Після святкування дня народження поліціянтка зголосилася розвезти друзів по домівках, але її зупинили співробітники поліції, які виявили у колеги первинні ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час огляду у лікарні селища Путили прилади показали 0.6 проміле алкоголю в її крові. На Уляну Лікар було складено протокол за ст.130 КУпАП.

Однак, патрульна вирішила пройти повторний огляд після того, як її відпустили. Другий раз той же прилад, в тій же лікарні і у того ж лікаря показав 0 проміле. Але суддя з’ясував, що до служби в поліції дівчина довгий час працювала у цій же лікарні.

За клопотанням адвоката Уляни Лікар, суд був перенесений на 27 жовтня для того, щоб вислухати свідків у даній справі.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Коментарі
    • папа с мамой этой “гуцулки” заехали в хаты гуцулов после их “добровольного” высиления в сибирь

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини