Депутати вимагають, щоб на сесії міської ради Олег Йосипів відповів за незаконні дії своїх підлеглих (відео)

07.10.2016

бешлей_затримання

Ввечері 5 жовтня на вулиці Головній екіпаж патрульної поліції Чернівців безпідставно зупинив автомобіль депутата міської ради та голови фракції «Рідне місто» Василя Продана. Спершу поліцейські пояснювали причину зупинки тим, що у автомобіля депутата не працює під світка заднього номеру, а потім звинуватили водія у тому, що він п’яний. Так як Василь Продан був абсолютно тверезий то одразу погодився пройти тест. Однак, правоохоронці не поспішали цього робити. Тим часом на місці події прибули журналісти та інші депутати.

Поліцейські поводили себе зухвало, заважали журналістам працювати. Та коли депутат Володимир Бешлей висловив обурення такими діями людей у формі, йому скрутили руки, вдягнули кайданки, заштовхали у патрульну машину, і згодом відвезли до райвідділу.

Зрештою, Василь Продан таки пройшов тест, який підтвердив, що він не вживав алкоголю, а Володимира Бешлея таки відпустили.

Василь Продан переконаний, що такі дії поліції є проявом політичного переслідування його та депутатів з «Рідного міста» за їхню політичну позицію.

Подробиці нічного інциденту дивіться у сюжеті телеканалу «Чернівецькій промінь».

Коментарі
  • Таймс лжет или перекручивает факты.Всем черновчанам известно про пагубное увлечение володи сувать в себя всякую дрянь,чем собственно и вызван ор вовы,простыми словами измену вовка выхватил лютую!Обратите как менживался продан,делал все чтоб небыыло освидетельствования вменяемости бешлея!
    Кстати грешок запихивать в себя всякую дрянь есть не только у р.м.депутаты других фракций и некоторые журналисты как заслуженные так и не очень также грешат.Может кто нибудь выступит с инициативой проверить наших депутатов!
    П.сы.Мэра нет необходимости- все вкурсе.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи