Проти кого у Чернівцях ведуться інформаційно-визвольні війни? (відео)

05.10.2016

Проти кого ведуться інформаційно-визвольні війни? За чию медійну незалежність? Про те як журналісти стають політиками, а політики займають журналістів. Суб’єктивні оцінки тижня в програмі «Чорним по білому» на телеканалі «Чернівецький промінь».

Коментарі
  • сафтенку брехлива … а не журналіст чи тим більше політик. так що не ліпіт як каже її бос з гімна кулю

    • от шо значіт немать мозку, а буть тамадов-бонбоністкою!!!!!! тоди ти наЦальніка культур черноуц! наЦальніка -прававед міскоїради! АЛЕ ЯКА МІСЬК РАДА ЧЕРНОУЦ ТАКІ І НАцАЛЬНІКА)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      тупорилу хвойду кулявлоби за обсос в всі дирки тикают))))))))))))) ото нехватка кадров-СОСАТЕЛЬНІЦ! слава героям!)))))))))))

  • Про яку незалежну профспілку може йти мова, якщо у Вадима бурбаковий бомбон з рота стирчить. Саме бомбон і заважає правду говорити, бо рот постійно зайнятий)))
    Хоча до кулявлобного запаморочення Вадим був нормальним чоловіком. Іноді дивуєшся – наскільки обгризені кістки з хазяйського стола можуть змінити людину.

    • цю кишинькову ГО спілку в Києві ніхто в одне місце не ставить! прочитайте що про цю москальску обслугу пишуть нормальні журналісти!

      і я щось не поняв вадька пелехатий вже годиться комуністами 🙂 до чого “техніка дошла” 🙂 🙂 недавно напялило на аватарку прапорец а тут такий комуняцкий конфуз ФЕ!

  • прокатався по Вадімкє як має бути) Тепер чекаєм отвєточки Пелеха) Отвєточка буде тоді, коли Бурбак приїде на чергову програму “Політика за бомбони”, або у гостях у бомбоніти Пелеха

  • ржу не могу!!!! а в цій громадській організації спілці імені бонбонів ,яка крім іншого ще і збирає бабло тіпа волонтйорит але собі на цмоканя бонбона , хто вопше є крім лжешлюх алкашки єбеміци і пелехєра? )))))))))) список лжешлюх в студію!!!!!!!! буковинці мают знати фамілії всіхї виплодків комуняк-бонбоністів хто там ачіслєн!

    • список буковинской ГО в глубоком очень глубоком подполье

      как ни как демократия же и доступность

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини