Відстоювати бізнес-інтереси Бурбака на сесію міської ради прийшла лише “Самооборона Майдану” (відео)

29.09.2016

samooborona_2

Очікувалося, що на сьогоднішню сесію Чернівецької міської ради прийдуть активісти «Самооборони Майдану» з метою не допустити до сесійної зали депутата Ростислава Білика. Свої наміри вони мотивували високими демократичними ідеалами Майдану. Хоча, всі чудово розуміли, що цей так званий протест це всього лише спроба відволікти увагу громадськості від історії, як «фронтовик» Максим Бурбак через ринок «Добробут», обікрав чернівчан на 400 мільйонів. Адже ні для кого не секрет, що «Самооборона Майдану»  повністю складається з членів «Народного фронту».

Щоправда, судячи з усього, вночі організатори акції зрозуміли усю її абсурдність. Бо складалася досить парадоксальна ситуація. За наполяганням Бурбака його однопартієць і за сумісництвом перший заступник генпрокурора Дмитро Сторожук, кримінальну справу по Білику відновив. Аби розслідування відбувалося так, як треба Бурбаку, за нього взялися підлеглі ще одного однопартійця Максима Юрійовича, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Більше того, Білик не від кого не ховається, прийшов на сесію,і за його ж словами, готовий співпрацювати з правоохоронними органами. З огляду на це вони не змогли знайти логічне пояснення своїм діям.

Та бумеранг протесту вже був запущений, тож довелося у спішному порядку змінювати сценарій. На який, судячи з усього, креативу не зовсім вистачило. Бо ніхто так і не зрозумів, що відбулося на початку сесії.

samooborona_1

Під стінами Ратуші зібралися декілька хлопців та дівчат з «Самооборони». Потім вони пройшли до сесійної зали. Одному з активістів надали слово. Щоправда, що саме він хотів сказати так і залишилось таємницею. Бо головними його месіджами було те, що він стояв на Майдані і що потрібно усіх притягнути до відповідальності.

Присутні на сесії так і не зрозуміли кого усіх і до якої відповідальності треба притягнути.

Відчуваючи недолугість нового сценарію, організатор протестів «Самооборони Майдану» Сергій Лазарєв захищати інтереси Бурбака до сесійної зали не прийшов і відправив за себе віддуватися недосвідчених студентів.

Коментарі
    • Вася Продан думает о людях, а вот Бурбак только и умеет, что подставлять студентов. Отправили детей, чтобы те поорали о подкупности Билыка, а Лазарев что, не придёт?)

  • А че это за чучело бородатое с серьгой в ухе? Не педераст ли с проплатой от Бурбака?А-а,пардон,это студент великовозрастный.Типа Ломоносова.

  • Начальник черновицкой полиции тоже желтый шарфик . Это так, если кто не в курсе

  • як фамілія цього кулявлобного урода – підстилки в поносному ошейнику? фамілію його в студію! буковинці мают знати фамілії сраколизів кулявлобних корупціонерів контрабандистів і вбивць українців! фамілію його сюди!!!!!!!!!

  • А чо так мало прийшло студентів, шо гроший на більши не стало? Як штурмавали ОДА за 150-250 грн , то більши народу було.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини