Каспрук як міг захищав «шкурняки» свого однопартійця Бурбака

29.09.2016

каспрукПісля того як депутат від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей під час сесії міськради вніс пропозицію зняти з порядку денного шість земельних питань бізнес-структур братів Бурбаків, Олексій Каспрук, замість поставити пропозицію на голосування, кинувся, як на амбразуру, захищати «шкурняки» свого однопартійця, нардепа від «Народного фронту» Максима Бурбака.

Але з попередніх сесій у штабі «Народного фронту» нічого нового не придумали, тож працював Олексій Павлович по вже звичній схемі, не обговорюючи земельні питання Бурбака, а шукаючи міфічні «шкурняки» у опонентів.

Так було вже тричі на останніх сесіях. Вперше коли розглядали питання Бурбака, Каспрук знайшов нібито шкурняк екс-регіонала Романюка, вдруге мер шукав інтереси депутатів на ринку «Верхній», а сьогодні, у намаганнях захистити бізнес свого партійного боса, він згадав про причетність депутатів до ринку «Буковинський».

Щоправда депутати не оцінили старань Олексія Павловича і проголосували за виключення «шкурних» питань Бурбака з порядку денного сесії міськради.

Сподіваємось, що Максим Юрійович буде не надто суворий до мера Чернівців під час «розбору польотів», адже Каспрук і справді старався як міг.

Коментарі
  • Вася забери кокаинщика Забродського з залу, він спортить тобі усі шахмати!

  • Яка печалька у бурбака. Насправді як мер, цей боров повинен був захищати інтереси ГРОМАДИ!, а не якогось там депутала , навіть свого. Його ж ГРОМАДА вибирала, а не бурбак.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи