Щоб усунути витік води на Богдана Хмельницького знімають бруківку (фото)

27.09.2016

hmelnytskoho-vytikНа багатостраждальній вулиці Богдана Хмельницького знову проблеми. Цього разу витік води підтопив дорогу з боку будинків. Про це на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» повідомив мер Чернівців Олексій Каспрук.

«Неприємна новина. Вчора виявили підтоплення дороги з боку будинків на вулиці Богдана Хмельницького. На місці викликали всіх підрядників, зібралися фахівці. Перевірили всі нові мережі. Працювала телеінспекція водоканалу. Новозведені водопровідні і зливові мережі, каналізація в нормі. Для визначення джерела надходження води та усунення причини вирішили відкрити ділянку дороги. Працюватимуть фахівці», – зазначив у дописі мер.

Судячи зі слів міського голови був варіант втиху відвести воду, аби уникнути критики у ЗМІ та соцмережах, але схоже здоровий глузд все ж переміг.

«Щоб уникнути шквалу критики опонентів, могли непомітно відвести воду і так залишити. Але це підтоплення будинків. Тому будемо усувати причину. Прошу мешканців не хвилюватися. Обіцяли зробити дорогу якісно – зробимо!

P. S. Старій вулиця сподобалася увага ремонтників, от вона і демонструє всі свої задавлені болячки. Що ж будемо лікувати, ретельно, уважно, з любов’ю. Це ж наш спадок, наше місто. Рідне», – написав на своїй сторінці у соцмережі Олексій Каспрук.

hmelnytskoho-vytik-vody

hmelnytskoho-vytik-vody2

Коментарі
  • на заміну старої системи водопостачання міськрада потратила більше 15 млн., а як виявляється навіть тут здешевили. не дивно, що прорвало, бо ж дешевий ремонт. А хто відповідатиме?

  • зато є відмазка, типу вулицю не відкриють ще так скоро, юо ж дивіться – біда

  • Прикольно було б, якщо це сам Каспрук вночі щось спєцом натворив, щоб відмазатись перед обіцянкою ремонту до Дня міста

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини