У Чернівцях відкриють кризовий центр для дітей

25.09.2016

мама_дитина

Обласна благодійна організація « Майбутнє України» спільно із відділом у справах сім’ї та молоді міської ради, спільно з розпочали роботу над створенням у Чернівцях окремого Кризового центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Центр працюватиме з дітьми із неповних, соціально неадаптованих та багатодітних родин, які пережили психологічні травми, потерпіли від різного роду насилля, батьки яких не мають постійного місця проживання або залежні від алкоголю та наркотиків, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Центр надаватиме таким дітям комплексну соціальну, психологічну, педагогічну, медичну, правову та інші види допомоги та опікуватиметься питаннями подальшого влаштування дітей. Тут будуть створені необхідні умови для проживання дітей, їх реабілітації, організації їх дозвілля, забезпечення їх фізичного, культурного та духовного розвитку.

Як повідомила керівник проекту ЧОБО «Майбутнє України» Марта Левченко, меценатську допомогу для створення такого центру у Чернівцях готова надати громадська організація «Лайонс Клуб» з м. Люксембург. Для облаштування Кризового центру соціально-психологічної реабілітації дітей та сімей вже підбирається приміщення, яке буде відповідати вимогам для такої соціальної установи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини