Ростислав Білик в програмі “Майдан” Василя Забродського (відео)

22.09.2016

Гостем програми Василя Забродського “Майдан” на телеканалі “Чернівецький промінь” був депутат Чернівецької міської ради від фракції “Рідне місто” Ростислав Білик. Депутат розповів про повернення в Україну, причини від’їзду, про те як використали під час виборів студентів “фронтовики”, про вкрадені Бурбаками на “Добробуті” 400 мільйонів гривень у міста Чернівці та про свої плани роботи у міській раді та ЧНУ.

Коментарі
  • Ну ж одразу було зрозуміло, що не все так просто в тій історії з підкупом. Каспрук і Бурбак так же підкупляли виборців на своїх округах. Але питання хто постраждав у помсті Максімки. Студенти? Білик не побоявся повернутись в Чернівці. Навіть суть не в тому чи хворів він, а в тому, що пора ставити на місце цю шайку недопатріотів Бурбаків, Яценюків і Каспруків. Сподіваюся, що Білик поставить точку в питанні хто вкрав і краде гроші у чернівчан.

  • коротше, зараз у чернівчан є дві думки щодо цього –
    1. Білик появився і за нього все порішали
    2. Бурбак таки все підлаштував (ашотакаєбурбактожечєловє, або ясмотрящіймені трезароблятигроші).

    Мені щиро шкода цих студіків, які навіть на умовне погодились, лиш аби догодити НарФронту. Сказать би – молоде-дурне – так що там, це ж лише подумайте, яким дібілом треба бути, щоб купитися і зламати собі життя.
    Та впевнений на 100%, що з Біликом все продумано до дрібниць. У людини виходу не було, ніж просто залягти на дно.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини