Через страх втратити своє крісло, Каспрук боїться секретаря від «Рідного міста»

22.09.2016

Продан

Під час вчорашньої прес-конференції депутат Чернівецької міської ради та голова фракції «Рідне місто» Василь Продан висловив своє бачення того, як і коли мають відбутися вибори секретаря міської ради, а також розкритикував нардепа Максима Бурбака за те, що той втручається у політичне життя міста.

«Є такий політичний коментатор від «Народного фронту» Максим Бурбак, який приїжджає у Чернівці і починає вказувати міським депутатам за кого голосувати, за кого не голосувати. За кого збирати підписи, за кого не збирати. Поводить себе нахабно. Хоча він обирався по зовсім іншому округу, але переймається не його проблемами, а проблемами Чернівців».

За словами Василя Продана збір підписів за те, щоб внести на розгляд ради кандидатуру секретаря зовсім не означає, що всі хто підписалися обов’язково мають проголосувати за цю людину. Це всього лише можливість розглянути це питання у сесійні залі, а обирати, чи не обирати секретаря все одно будуть вирішувати депутати таємним голосуванням.

Тож, на думку Василя Сафрононовича, якщо справа дійде до збору підписів під якусь кандидатуру, то підпишуться представники усіх фракцій. Проект рішення буде оприлюднений за 20 днів і усі чернівчани зможуть скласти свою думку про людину, яка претендує на високу посаду у Ратуші.

Водночас, Василь Продан переконаний, що обрання секретарем представника саме «Рідного міста» стане тим необхідним балансом сил у міській раді, аби владу у місті остаточно не захопив «Народний фронт». Адже саме ця політична сила практично монополізувала владу в області, її представники призначаються на усі ключові посади, і лише «Рідне місто» намагається протистояти «Народному фронту».

 «Усі знають, що «Народний фронт» займається контрабандою лісу, «кришує» усі ключові бізнеса і гральні заклади, і крім «Рідного міста» ніхто про це не говорить, тільки ми не боїмося виступати проти цієї банди. У Чернівцях, окрім «Рідного міста», усі бояться озвучити правду», – зазначив Василь Продан.

Окрім цього він розвіяв страхи Олексія Каспрука про те, що обрання депутата від «Рідного міста» секретарем призведе до того, що мер миттєво позбудеться своєї посади.

«Йому здається, якщо секретарем стане представник нашої політичної сили, то вже на наступній сесії Каспрука позбавлять повноважень міського голови. Це не правда, таких намірів не має, і це не пов’язані речі. Працює мер, працює секретар. Депутатському корпусу нічого не заважає припинити повноваження мера і зараз. Але для цього не має підстав і не має бажання», – зауважив депутат.

Коментарі
  • Бурбак боїться більше ніж Каспрук. Це ж яка печалька буде, коли Продан стане секретарем. Тоді накриється весь план підтягнути Чернівці під НарФронт. Втратити махінації з вирубкою лісів, контроль над всіма шкурняками – ось чого боїться Бурбак і його калєга Каспрук.

  • Если Продан станет секретарём – это в глубину меняет всю картину смотрящих за городом. Каспрк уйдет в запой со страху, чтобы не повторился сценарий как с Федоруком, а Бурбак начнёт рассказывать на своих телеканалах и газетах, какой плохой Продан. Это очевидно. Но как по мне, то из Василия будет хороший секретарь, не понимаю почему до сих пор это не увидели депутаты.

    • Секретар повинен бути посередником між депутатами й міським головою. А ви собі уявіть, якщо Продан буде секретарем – Каспрук просто відмовлятиметься працювати з ним та блокуватиме важливі місту питання (хоча йому ніц не шкодить це зараз робити).

  • Подсиживать это хорошо умеют в р.м.,чесно через выборы никак ибо черновчане знают что р.м. гиены в овечих шкурах!!!

    • истинно верный коммент пробурбаковской шавки, которая всех бы назвала гиенами, только чтобы угодить НФ. Никто никого не подсиживает, Бурбак первый начал жаловаться на список Продана в горсовете.

  • так у Каспрука реально страх перед Проданом. страшно потерять кресло мэра и открыть настоящую сущьность продажности

  • нє, як на мене це вже параноя. адже ж Максим Бурбак першим пустив цю чутку, що готовий список Продана. Це називається параноїдальним психозом і, як на мене, це заразне.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини