400 мільйонів гривень з “Добробуту” поміняли на курсову роботу студента ЧНУ

22.09.2016

dobrobut2

У 2008 році підконтрольний тодішньому меру Федоруку виконком, до складу якого входив один з керівників ринку «Добробут» Михайло Прозоровський ,звільнив цей ринок від сплати 10% разового внеску у фонд соціально-економічного розвитку міста. Замість цього «Добробут» мав замовити математичну модель паводку у Садгорі.

Про це йшла мова на вчорашній прес-конференції депутата Чернівецької міської ради та керівника фракції «Рідне місто» Василя Продана.

За самими скромними підрахунками за збудовані та продані магазини ринок «Добробут», який контролює верхівка партії «Народний фронт», мав сплатити  до бюджету Чернівців 400 мільйонів гривень.

«Добробуту» було дозволено не платити ці 10% в обмін на математичну модель затоплення Садгірського району. Тобто, взяли 400 мільйонів гривень поміняли на одну флешку, яку робить студент другого курсу любого факультету. На курсову роботу», – зазначив Василь Продан.

За його словами це рішення виконкому необхідно відмінити. І що саме цікаве, є ухвала суду якою це рішення виконкому свого часу було скасоване.

«Але у 2014 році, коли вони стали владою, буквально за два-три місяці все це поскасовували і відновили то рішення виконкому», – зауважив депутат.

Нагадаємо, через те, що депутат Ростислав Білик з 2011 року неодноразово піднімав перед правоохоронними органами питання повернення цих коштів, фактично вкрадених у міста,  його переслідує нардеп від “Народного фронту” Максим Бурбак.

Коментарі
  • Вот так скоро и весь город продадут Бурбаку и Народному фронту только потому что надо как-то зарабатывать этим ублюдкам. Вот почему Билыка решили убрать – знает много.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини