Бурбак умисно забув про першу спробу «віджати» приміщення у центрі Чернівців

20.09.2016

Сковороди 1Не так давно ми писали про те як народний депутат від «Народного фронту» Максим Бурбак намагається «нагнути» виконком і віджати приміщення площею 216 квадратних метрів в центрі Чернівців. Реакція з боку  нардепа не забарилась і його кишеньковий сайт опублікував матеріал з сенсацією. Та й сам Максим Юрійович швиденько побіг на один з телеканалів виправдовуватись і по тому ж темнику відпрацював в ефірі. Мовляв, на приміщення у центрі на вулиці Сковороди, претендувало і «Рідне місто». В останній день, вони подали заявку на конкурс щодо оренди даного приміщення. І тоді мовляв «Народний фронт» вирішив перехопити це приміщення і врятувати громаду міста. Більше того, чи то від хвилювання, чи від незнання, а можливо, як завжди вводячи в оману чернівчан, Бурбак заявив, що рішення буде приймати виконком міської ради, в якому працює… Василь Продан. Лідер фракції «Рідне місто» в міськраді, дійсно був членом виконкому, але минулого скликання, і певно нардеп такого рівня про це мав би знати, але свідомо в ефірі маніпулює фактами. Не забув Бурбак і про «ЦУ» з центрального штабу, обов’язково згадати, що всі українці, які проти «Народного фронту» то «5-та колона кремля» та «екс-регіонали». Але до цих нісенітниць вже усі звикли, і у 98% українців, які проти «Народного фронту», подібні випади нічого, окрім іронічної посмішки, не викликають.

БурбакАле більш цікаво про що все ж таки промовчав або умисно забув Максим Юрійович в ефірі і журналісти його сайту в своїй публікації. А промовчали вони про іншу схему захоплення цього приміщення, яку розігрував Бурбак, а саме спробу віджати це приміщення для нібито міжрегіональної громадської організації «Перший аграрний кластер», яка належить головному «фронтовику» у Верховній раді. І було це не у вересні, коли на цілком законний конкурс подалось «Рідне місто», а було це ще пару місяців тому. Про те що заявку від цієї громадської організації на це приміщення розглядали на комісії підтвердив нам і директор департаменту економіки Чернівецької міської ради Ярослав Городенський. Але ж про неї Бурбаку та його посіпакам згадувати певно незручно.

Тепер давайте поміркуємо як Бурбак рятує громаду міста. «Рідне місто» подавало заявку на конкурс про оренду приміщення, за яку платили б гроші у бюджет міста. Бурбак і «Народний фронт» просять це приміщення у міста безкоштовно на підставі договору позички. Тож яким чином місто залишиться в плюсах не отримуючи ні копійки від «Народного фронту»?

Коментарі
  • Може він просто забув, що він вже пробував віджимати це приміщення, він стільки всього віджимає, міг і не помітити.

  • І все ж він не настільки тупий, чомусь його Верховна рада таки навчила. Наприклад брехати.

  • Так він понятно, що не зізнається про намагання отримати це приміщення раніше, треба ж погавкати, який він “чесний”. Та і платити він не буде, Максімка ж вважає себе сматрящім по Чернівцям. Хоча всі знають, що це шавка народного фронту.

  • Так Бурбак манипулятор хренов хочет пол города под себя подтянуть, а люди этого не видят. Лутше бы безпридел остановили и делом занялись

  • Цікаво для чого це приміщення Продану? Чи це хто перший візьме – той і в плюсі?

    • Бурбак там хоче зробити для бабушек з Бесарабії приймальню? Краще на Гравітоні хай робить і бере у позичку приміщення. Він і так “купив” Гравітон. Ще центр міста під себе забрати хоче?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини