Фокуси з асфальтом для міської влади (фото)

14.09.2016

p60913-184033Нещодавно ми писали, про те, що робітники цирку, що був з гастролями у Чернівцях, встановлюючи конструкцію куполу цирку, вбили кілки прямо в асфальт пошкодивши і без того далеко не найкраще дорожнє покриття парковки біля кас стадіону «Буковина». Дозвіл на це варварство тоді надала міська рада. Але, як то кажуть, цирк поїхав, а клоуни залишились.

З гастролями приїхав новий цирк «Кураж», і знову з дозволу міської влади, жорстко понищили асфальтне покриття парковки.

Начальник інспекції з благоустрою Сергій Обшанський, у коментарі нашому виданню розповів, що минулого разу працівників цирку зобов’язали забетонувати за собою пошкоджений асфальт. Так має відбутись і цього разу, а інспектори з благоустрою беруть це питання на контроль, і перед тим як цирк покине місто, мають проконтролювати усунення пошкоджень асфальтного покриття.

Звичайно можна говорити про те, що покриття на тій ділянці далеко не в найкращому стані, але потрібно берегти те, що маємо. Натомість міська влада спокійно дає дозволи на знищення асфальтного покриття. Адже яка може бути якість робіт по відновленню парковки після себе працівниками цирку? Наврядчи вони возять з собою асфальтоукладники та свіжий асфальт. Хіба екскрементами тварин з цирку залатають дірки.

Скільки подібних цирків витримає асфальт парковки біля стадіону «Буковина» невідомо, як і невідомо скільки ще міська влада буде закривати на це очі підписуючи черговий дозвіл. Можливо просто існує якась особиста фінансова зацікавленість, а можливо просто магія та фокуси не дають чиновникам побачити проблему?

Роман Данильчук

p60913-184022

p60913-183945

p60913-183952

Коментарі
  • а можна запросити такого фокусника, щоб взяв Каспрука, запхав у капелюха і бац … порожній капелюх

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини