Поліцейські мені заламали руки та виштовхнули за стрічку – Тарас Полатайко про свій одиночний пікет на залізничному вокзалі (фото, відео)

09.09.2016

Вчора під час відзначення 150-ї річниці від дня прибуття першого потяга зі Львова Чернівців місцевий художник Тарас Полатайко здійснив одиночний пікет проти вирубки лісів.

палатайко

фото: promin.cv.ua

За словами художника, через місцеву станцію щодня перевозять по 100 вагонів рубаного лісу з Карпат. Через такі дії в горах зникає вода, відбуваються зсуви ґрунту тощо.

Проте даний пікет не сподобався місцевим правоохоронцям, – розповідає активіст: «Тут були 10 поліцаїв, які не дозволяли мені стояти, тому що я «роблю якийсь мітинг». Я не роблю мітинг, я просто людина, громадянин України, який тут стоїть».

палатайко

фото: promin.cv.ua

Втім, як зауважив  в.о. начальника регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Іван Груник, залізничники не є відповідальними за те, хто займається вирубкою лісу: «Ми надаємо тільки послуги з перевезення. Відповідальність покладається на митні органи, лісові господарства, які здійснюють вирубку лісу».

палатайко

фото: promin.cv.ua

Натомість протестувальник Тарас Полатайко додав: виходить так, що за знищення лісів ніхто не відповідає і в Карпатах продовжується вирубка. «Прокуратура повинна знайти винних, які понесуть кримінальну відповідальність за це. Але мені небайдуже! Я просто бачу, що тут воно їде, цією залізницею. «Укрзалізниця» вивозить ліс! Я роблю логічний крок – протестую проти того, що «Укрзалізниця» вивозить Карпати».

Активіст додав, що його здивували дії поліції, які попри те, що Тарас Полатайко надав посвідчення журналіста, не пропустили його до колег та заламали руки.

джерело: chv.tv
Коментарі
  • в Чернівцях вже всі зрозуміло що цей полатайко то всього навсього банальний клоун))))))))))) ну ніхто на нього і його тупі “В”АКЦІЇ ” НЕ ЗВЕРТАЄ УВАГИ)))))

    і в цей раз воно як гівно приліпилося до людей які потяг прийшли встрічать ))))))) клоун!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини