У селі Мошанець Кельменецького району відкрили нову школу

24.08.2016

Мошанець школаПедагогічний колектив, учнів та їх батьків, а також територіальну громаду с.Мошанець Кельменецького району привітав, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян з нагоди Дня Державного Прапора України та введення в експлуатацію новозбудованого навчального корпусу місцевої школи сьогодні, 23 серпня.

«Гадаю, що цієї події з нетерпінням чекали усі ви, а особливо юні мешканці села Мошанець. До неї прагнули усі, хто має відношення до спорудження нового навчального корпусу цієї чудової школи: проектанти і будівельники, керівники місцевих органів влади, батьки, дирекція і педагогічний колектив закладу. Маємо подякувати за цю школу й учасникам антитерористичної операції, які ціною власного здоров’я та життя виборюють для усіх нас мирне сьогодення, забезпечуючи можливість спокійно жити, працювати та розбудовувати нашу державу. Дорогі учні! Будьте гідними рідної школи: сумлінно навчайтесь, поважайте своїх вчителів, любіть свій рідний край та Батьківщину!», – відзначив посадовець, звертаючись до учасників урочистого зібрання.

Відтак, разом з керівниками обласної та районної влади, освітянами та будівельниками Іван Мунтян оглянув навчальні приміщення корпусу Мошанецької загальноосвітньої школи, який вже 1 вересня гостинно прочинить свої двері перед дітлахами.

Джерело: Прес-служба обласної ради

Мошанець школа4

Мошанець школа2

Мошанець школа3

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи