У Чернівцях «мажор» на «Land Cruiser» скоїв ДТП (відео затримання)

16.08.2016

Мажор ДТПВчора близько 1-ї годинисталася ДТП на перехресті вулиці Головної та проспекту Незалежності.

Під час переслідування поліцією Toyota Land Cruiser, водій автівки не впорався із керуванням на повороті та врізався у бордюр. Як виявилося за кермом перебував неповнолітній молодик без водійських прав та документів на автівку, повідомляє weche.info

Підозрілу автівку поліцейські помітили ще на Театральній площі, в неї не горіла одна фара, а коли поліцейські увімкнули червоні проблискові маячки з вимогою зупинитись, порушник почав тікати. Перевищивши швидкість він скоїв ДТП і практично вирвав колесо на своєму автомобілі. На щастя ніхто у ДТП не постраждав.

Сам затриманий вів себе зухвало, відмовлявся спілкуватись з поліцейськими викликаючи на місце ДТП свого батька. Тож поліція, після численних попереджень, та зважаючи на дещо неадекватну поведінку юнака, якого підозрювали ще у вживанні спиртних напоїв, була змушена застосувати кайданки і відвезти порушника у райвідділ.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції, водій відмовився проходити тест на драгері та не захотів їхати у медичний заклад для визначення стану сп’яніння. Тож згідно чинного законодавства поліцейські склали на нього протокол за статтею 130 КУпАП «Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння» на підставі відмови особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини