У буковинське село фурами звозять сміття. Люди перекрили дорогу та вимагають пояснень

11.08.2016
сміття протест

фото з фейсбук-сторнки Ольги Кулько

В селі Іванківці Кіцманського району люди перекрили дорогу через  сміття, яке невідомо звідки почали до них звозити фурами. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала головний редактор газети “Вільне життя” Ольга Кулько 

13925715_1204544586244167_5278928045694076150_o

“Люди вийшли на протест, причиною якого стало сміття невідомого походження, яке вантажівки висипали в ярок поблизу села. За словами очевидців, минулої суботи, 6 серпня, чотири фури проїхали селом. Спершу люди подумали, що вони везли зерно — адже зараз жнива. Але виявилося, що одна вантажівка висипала сміття на сміттєзвалищі, яким селянам заборонено користуватися, а інші три — розвантажились просто обіч польової дороги, в невеликому ярку. Це сміття вже почали загортати землею, але люди взбунтувалися: ці відходи можуть бути небезпечними для здоров’я! Тож почали викликати екологічну службу, представників санстанції. Сільський голова Олексій Добровольський каже, що не давав дозволу на завезення цього сміття в село. Одна з версій – це львівське сміття, яке останніми днями активно возять на Буковину”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що днями чернівецькій міський голова Олексій Каспрук повідомив, що згідно підписаної угоди зі Львовом до Чернівців завезуть 833 тони побутового сміття, 240 тон з якого вже прибули у місто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини