Журналісти викрили корупційні схеми, за якими працюють українські лісгоспи (відео)

08.08.2016

ліс круглякХто рубає наш ліс? За якими корупційними схемами працюють українські лісгоспи? Де криється найбільше зло для українських лісів? На ці запитання спробували дати відповідь журналісти проекту «Стоп корупції», які побували на румунському деревообробному гіганті «Швайгофер».

Також журналісти розповіли про корупційну схему яка діє в Чернівецькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства. За інформацією з їх джерел, виконуючий обов’язки керівника ЧОУЛМГ Роман Череватий, щомісяця збирає данину по 500 доларів з кожного головного лісничого. А за 2000 доларів у нього можна купити лісорубний квиток, і на цілком законних підставах рубати ліс.
Зараз лісгоспами Чернівецької області активно займаються СБУ та прокуратура, які днями провели понад 50 обшуків в лісгоспах та у працівників. Тож сподіваємось і ця інформація, про корупційні дії з боку керівника, буде перевірена правоохоронцями.

Коментарі
  • Все таки питання, чому журналісти ВИКРИЛИ корупційні схеми, а не прокуратура , СБУ, поліція? І відповідь на це питання передбачувана.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини