Дорогу, з якої руками відривали асфальт, чиновники таки прийняли в експлуатацію

06.08.2016

1-14У селі Великий Кучурів здали в експлуатацію капітально відремонтовану ділянку дороги по вулиці Володимира Бузенка. Саме через цю дорогу на початку тижня розгорівся скандал, адже асфальт поклали так, що його можна було ламати голими руками.

Зараз перед здачею у експлуатацію заасфальтовану ділянку оглянули голова, члени будівельної комісії, депутати Великокучурівської об’єднаної територіальної громади, представники підрядника і технагляду та мешканці села.

Голова будівельної комісії Великокучурівської сільради Юрій Аксентій стверджує, що під час проведення ремонту були суттєві порушення норм, однак завдяки депутатам, активістам та небайдужим мешканцям села недоліки виправлені. “Були порушення. На початку робіт асфальт укладався в один шар, були тріщини, дорога стала хвилястою. На сьогодні ж ця дорога нас задовольняє, я бачу, що роботи вже виконані згідно кошторису», – каже Юрій Аксентій.

2-9

Технічний директор підрядника ТДВ ШБУ-60 Михайло Білик також стверджує, що ті недоліки, які були виявлені на підготовчому етапі, усунуті і дорога служитиме 5 років, як передбачено договором. “5 років тут взагалі не мало би бути жодних проблем – це при умові правильної експлуатації”, – запевняє Михайло Білик.

 Рух  транспорту відремонтованою дорогою відновлять через 2 дні.

джерело: «Сторожинець.info»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи