Слідчі завершили досудове розслідування у справі «мажора», який збив на смерть працівника «Альтфатеру»

02.08.2016

пицу3Обвинувальний акт для затвердження слідчі ГУНП в Чернівецькій області направили до прокуратури Чернівецької області 29 липня. Після чого кримінальне провадження буде скеровано до Шевченківського районного суду.

Нагадаємо, що 15 травня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Героїв Майдану міста Чернівці водій автомобіля марки «Мерседес» допустив наїзд на чоловіка.

На місці події з’ясувалося, що 21-річний водій рухався в напрямку проспекту Незалежності і не впоравшись з керуванням допустив наїзд на 59-річного працівника «Альтфатер Чернівці», який здійснював завантаження сміттєвих баків. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер на місці події.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

18 травня підозрюваному у скоєнні ДТП на вулиці Героїв Майдану обласного центру судом було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом застави.

Згодом його випустили під заставу у розмірі 200 тисяч гривень.

Сектор комунікації поліції в Чернівецькій області

Коментарі
  • А самая свежая новость – это сегодняшнее задержание нашего попа с двумя гранатометами и пятью гранатами. Направлялся он из Волновахи в Черновицкую область на попутках.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини