Міськрада не підтримала запровадження мораторію на підняття комунальних тарифів

28.07.2016

загальний1

На сьогоднішній черговій сесії Чернівецької міської ради депутати знову спробували розглянути питання про запровадження мораторію щодо підняття тарифів на житлово-комунальні послуги, яке ініціював депутат ВО «Свобода» Андрій Ілюк. Також пропонувалося заборонити нараховувати пеню на заборгованість по оплаті за комунальні послуги.

«Це нагальне питання. Я розумію, що є бажання зірвати голосування по цьому питанню та ввести чернівчан в оману. Але депутати мають поставитися до цього відповідально, адже це є реальна допомога людям. І якщо тут лунають звинувачення, що ми займаємося популізмом, то я хочу сказати що цим займаються ті, хто йдуть на вибори з обіцянками допомагати  людям, а прийшовши до влади у 10 разів підвищують тарифи та підтримують олігархів. Тому закликаю депутатів підтримати мораторій», – зазначив Андрій Ілюк, .

Однак, з двох спроб рішення про запровадження мораторію так і не набрало необхідної кількості голосів. Обидва рази кнопку «за» натиснули всього лише 18 депутатів.

Нагадаємо, що це рішення було внесено до порядку денного позачергової сесії. Але і тоді, 21 липня, для його прийняття не вистачило голосів.

 

Коментарі
  • Дайте поіменний список депутатів, які НЕ голосували за зупинення тарифів, які проти пені та штрафів для людей за затримку виплат!
    Верховна Рада прийняла закон, яким списує штрафи та пеню комунальним підприємствам за енергію, то чому ж міські депутати не відмінять пені для людей?
    Прізвища антинародних депутатів в студію!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини