Вибіркова принциповість Максима Бурбака

25.07.2016

_DSC0006Днями у Чернівцях стався нещасний випадок. Чоловік вийшов після святкування з ресторану на перекур, не помітив огорожу ремонтних робіт та, проломивши її, впав у яму глибиною до 4 метрів. На щастя, чоловік не отримав серйозних травм і за допомогою МНСників, його витягнули та госпіталізували до лікарні.

Звичайно прикрий нещасний випадок, і ця інформація можливо б і пройшла у ЗМІ непримітною «бігучою стрічкою», якби не одне але. Випадок стався біля ресторану «Сорбонна», який належить депутату від «Рідного міста», тож інформація набула всеукраїнського масштабу.

Яма миттєво у ЗМІ «збільшилась» у глибині до дев’яти метрів, по суті висоти трьохповерхового будинку, а нещасним випадком, цілком прогнозовано, зацікавився лідер «Народного фронту» у Верховній раді Максим Бурбак. Він миттєво написав з цього приводу депутатське звернення не кому-небудь, а Міністру МВС Арсену Авакову та голові державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексію Кудрявцеву.

Аваков БурбакМаксим Юрійович вже неодноразово використовував свої важелі впливу у Києві на міністра МВС та інші структури, щоб тиснути на представників «Рідного міста» та усіх, хто заважає йому у Чернівцях вирішувати свої земельні «шкурники» та ставить «палиці у колеса» потягів з контрабандним лісом. Варто лише згадати обшуки у представника «Рідного міста» Ростислава Білика, у «Свободівця» Назара Мокловича, у лідера «Батьківщини» в міськраді Олександра Пуршаги. Зараз ситуація ще більше загострилась, адже депутати міськради вже вкотре не проголосували за «шкурняки» Бурбака на «Гравітоні». Тож одразу після невдалої спроби вирішити свої земельні питання, від безсилля  він взявся мститися, викидаючи у підконтрольні ЗМІ інформацію про нібито незаконне будівництво Анатолія Чесанова. Та тоді кваліфіковані юристи досить швидко пояснили, що слова нардепа і правдива інформація, то не сумісні речі. А тут ніби й привід знайшовся, нещасний випадок.

Принциповій позиції народного обранця можна лише позаздрити. Але дивна річ, принциповість чомусь виявляється дуже вибірковою, і стосується лише помсти політичним опонентам. Максим Юрійович не бачить і не звертається до Авакова, коли відморозки у масках жорстоко б’ють та грабують батька його однопартійця, депутата міськради Андрія Кавулі. Не бачить як відданий «фронтовикам» директор комунального підприємства Тарас Унгурян у компанії колишнього засудженого за вбивство, погрожує фізичною розправою директору іншої комунальної установи та обіцяє спалити комунальне майно. Не бачить, як поліцейські у Чернівцях «вбивають» молодого хлопця. Не бачить участь своїх родичів у контрабандних схемах лісу. І ця вибіркова принциповість  стає вже настільки явною, що чернівчани вже мимоволі, починають кепкувати, що ж далі вигадає знервований своїм політичним безсиллям депутат. Спробуємо спрогнозувати, що наступною «жертвою» Максима Бурбака стане Дмитро Паладян, якого звинуватять у ловлі під час нересту рідкісних видів риб на вулицях Чернівців.

Та все це було б смішно, якби не було так сумно. Особливо коли приходить розуміння чим насправді займається народний депутат та лідер однієї з найбільших фракцій у Верховній раді. Адже буковинці обирали його вирішувати серйозні життєво важливі для області та України питання, а не свої земельні «шкурняки» за допомогою поліцаїв та інших ланцюгових псів «Народного фронту».

Роман Данильчук

Коментарі
  • Сором мати такого землякя, як Бурбак. Людей вбивають – нема звернень. Тут містечкова проблема – підняв караул.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини