Депутати створили комісію, яка контролюватиме хід розслідування трагічної ДТП за участю патрульної поліції

21.07.2016

бешлей володимирНа позачерговій сесії міської ради депутат від «Рідного міста» Володимир Бешлей, зважаючи на резонанс, який викликала дорожньо-транспортна пригода за участю патрульної поліції, запропонував включити до порядку денного створення комісії, яка б контролювала хід та неупередженість розслідування даної справи.

Питання внесли на розгляд сесії, а згодом більшість депутатів проголосували за створення тимчасової депутатської контрольної комісії. До неї увійдуть по одному представнику з кожної фракції, а очолить її депутат «Народного контролю».

Нагадаємо в ніч з 14 на 15 липня у Чернівцях сталася трагічна ДТП за участю патрульної поліції та мотоцикліста, в якій водій мотоциклу загинув, а його пасажир госпіталізований з важкими травмами.

Коментарі
  • і правильно! най отой йосипів за брехню отвечає разом з заїзжими аферистами хатіями авакянами!!!!!!

    нова поліція — вбивці чернівчан!!!! ГАНЬБА!!!!!!!!

    а авакян донині на морі в Італії сараку гріє . сцука!!!!!!! ГЕТЬ З ПОСАД КОРУПЦІОНЕРИ РЕЙДЕРИ І ВБИВЦІ!!!!!!!!!!!!

  • не сціт! прокуратура і мусарня не бойтеся що вас КОНТРОЛЮВАТИ депутати будут! юріст міськради Шіба якесь дєбіл який не мож відрізніть КОНРОЛЬ І ЗАСЛУХАННЯ прокуратурі і мусарні ? тоді такого юріста треба гнать драним віником з работі!!!!!!!!

    не бойтеся кантролю пракорутура бо У ЧЕРНІВЧАН Є ПОНІ ВІДЕО ВБИВСТВА ПАЦАНА І КАЛІЧЕНІЕ ВТОРОГО ПАЦАНА. ві же раследовать єто не будете вечно а после вашіх шкурняков с мусарней аферістов авакова-деканоідзе НАРОД ПОСМОТРІТ ПРАВДУ! і вот тогда;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; все увідят как ві работаете как работеет прокуратура! потомучто мусарня убійц ВРЕТ! руководітелт черновіцкой поліції за вронйо должні ОТВЕТІТЬ ПО ЗАКОНУ! так что прокуратура ;;;;;;;;;;;;;;;;;; не бойтесь контроля людей і депутатов

    • повніе відео ґть у мусоров з машін і камер. так што срівать не війдет как і покрівать убійц не війдет

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини